Serieanbefaling: The Crown

Hej Jylland

skaermbillede-2018-04-05-kl-12-54-16

Jeg sidder i skrivende med The Weeknds nye album i ørerne (virkelig lækkert, btw) med en sovende hund under mit sæde og et par flinke CBS’sede fyre i hvide skjorter overfor mig. Min ene fod sover, og den anden er tvungent op over det modsatte ben i en stilling, jeg kun knap og nap er fleksibel nok til at kunne udføre. Som man siger. Vi er på vej til Aarhus.

Sidst jeg sad i et tog er efterhånden et år siden. Det var årets første (og måske eneste) ægte sommerdag, jeg havde spontant fået fri og var derfor sprunget på et tog fra KBH H til Silkeborg. Jeg skulle bare ned og “kigge” på fem border collie hvalpe, der alle fem sprang enhver skala for nuttethed, der måtte findes. Men altså, det er jo sjældent, at man kun kigger på en hundehvalp. Så fire timer og rigtig mange hundekys senere, da destinationen var modsat, havde jeg betalt depositum på den hvalp, jeg hjemmefra computerskærmen havde forelsket mig i. Den hvalp, der fik mig til at bruge min eneste fridag og den eneste sommerdag på togskift og aftensmad fra 7-eleven. Den hvalp, der nu ligger under mit togsæde – og som om præcis tre uger fylder et år. Symbolsk nok var hun præcis tre uger, første gang jeg så hende.

SÅ er jeg i Jylland. Eller… NU. For første gang siden jul.

I dag skal der ikke besøges hundehvalpe, men familie,venner og Aarhus. Det bli’r godt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serieanbefaling: The Crown