In the name of #udenfilter

En uge tilbage og en status på job

30074004_10213503081104679_1722475559_oI ferieland. Som jeg har valgt at døbe det. Om en uge starter jeg på nyt job. Det er i dag præcis en måned siden, at jeg stoppede hos SMAG – hvilket med andre ord betyder, at jeg har holdt fri den sidste måned. Den første uge som smådeprimeret arbejdsløs, den næste som arbejdsløs med nyt job i sigte, de sidste to med ro i kroppen og is i maven. Jeg valgte i sidste uge at søge om mine feriepenge og betragte de her 5 uger som min “sommerferie”. Det har givet ro – og frihed. Jeg tager dog også en uge i Italien til sommer, men ellers kommer de næste 5 måneder til at stå i arbejdets tegn. 5 måneder. Det er faktisk lang tid. I hvert fald for en (mig), som havde indstillet sig på, at den første halvdel af 2018 ville stå i “dvaletilstand”. Ventetilstand om man vil – inden studiestart.

Sådan blev det ikke – og gud ske tak og lov for det. Livet er for kort til at leve et halvt år i ventetilstand. Jeg havde brug for det skub. Skub væk fra et job, der ikke længere gjorde mig glad, skub væk fra en boligsituationen, der dagligt gav mig ondt i maven, skub væk fra den fyr, jeg for længst skulle have glemt. For en kontrolfreak som mig var det grænseoverskridende, at det hele skete udenfor min indflydelse. Grænseoverskridende, men helt enormt sundt. Stop mens legen er god – er det ikke det, man siger?

Nå, men feriestemningen er ved at fordampe. Jeg vågner tidligere og tidligere, trætheden er forduftet, serierne set, joggingbukserne opslidte. Jeg er klar. Måske det også er forårets forsigtige indtræden, der spiller ind, men jeg vågner de her dage op med en energi, jeg ikke har haft længe. Et drive, om man vil. Jeg har for første gang i et år taget min kalender i brug. Jeg har afleveret cyklen til tjek, får arrangeret pasningsordninger til hunden, bestilt vinduespudsning og billetter til Aarhus (til i morgen!)… Well the list goes on – og jeg elsker det. Februar 2018 var på alle måder en blessing in disguise for mit vedkommende.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the name of #udenfilter