Roller coaster

Kom så

2017-10-12-17-39-39Iklædt et par lag uld har min numse og jeg placeret os på altanen i selskab af en kop kaffe, en hund, en bog og en computer. Negativiteten fra i går har lagt sig. Kender I den der mærkelige følelse, der kan krybe ind under huden på en om søndagen? Søndagsmelankoli måske. I går var det nok også blandet med lidt nerver; for jeg får svar på, om jeg har fået det, der lader til at være verdens bedste job i dag. Hvor jeg i onsdags følte mig sikker på at få det, har jeg siden da slet ikke turde tænke tanken – det er næsten for godt til at være sandt. Man er vel en smule overtroisk – og pessimistisk. Nå men, det er ude af mine hænder.

Jeg kunne for første gang i ugevis ikke falde i søvn i går – jeg tror, feriefølelsen er ved at fordampe. Foråret kæmper sig frem, og i takt med det forsvinder vinterhifølelsen hos undertegnede. Jeg er så klar på at starte på et nyt kapitel. Alle de løse ender fra det foregående er efterhånden bundede. Der var jobbet, der var bofællen, der var fyren – jo, og der var lungebetændelsen. Det hele er lagt på hylden. Og hvis jeg ikke får drømmejobbet, er der to andre spændende samtaler linet op i denne uge. Det skal nok gå. Det skal det, jo. Og selv hvis det hele udformer sig i en anden retning, end jeg håber, så har mine to alleryndlings ladies lige skrevet, at jeg skal sætte kryds i kalenderen d. 23/6.

Beyoncé & Jay Z – here we come.2017-10-12-17-39-38-ojpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roller coaster