Frihed

I need to work

Fra at have været glad og optimistisk hele ugen er jeg vågnet op i dag – eddikesur og med begge ben svunget forkert ud af sengen. Det var først på morgenturen (så ca. 10 minutter efter det forkerte svang med benene), at det gik op for mig, at jeg var blevet vækket midt i en drøm. Vækket af selvsamme årsag, som kræver en morgentur. Jeg var faldet i søvn igen, efter jeg vågnede ved sædvanlig tid, lidt i syv, midt i en noget så livagtig drøm; jeg var tilbage på mit arbejde. Butikken var nu blot rykket til køkkenet i mit barndomshjem, men menneskene var de samme. Jeg savner at arbejde. Jo jo, det er lækkert at kunne gå i biffen torsdag formiddag, drikke drinks på en tirsdag og gense diverse serier, men jeg savner at arbejde. Allerede.

Jeg har altid haft et arbejde. Jeg elsker at arbejde – selv når jeg hader det. Jeg elsker at have et sted at møde op, gøre en indsats, og føle at jeg har en funktion. Og kollegerne. Dem savner jeg. Det er ved at hænge mig langt ud af halsen at skrive ansøgninger og tjekke min mailboks, hvad der føles som hvert andet minut. I hvert fald i dag. Jo, og så vejret. Jeg vil egentlig betegne mig som vejroptimist. Kulde og sne gør mig ikke det mindste, hell jeg kan faktisk godt lide det. Men det her sjap og slud, det kan da ikke andet end gøre én en smule gnaven. Jeg har brug for forår – og et job. Jeg har brug for et job.

picmonkey-collage

5 kommentarer

 • Anne

  Halløj!
  Skal du i gang med at studere efter sommer? Jeg spørger ikke med “skal du ikke snart i gang med at læse og blive uddannet”-jargonen, men fordi det er så længe siden, du har skrevet om det, at jeg har “glemt” dine planer. Så ja, jeg er faktisk bare nysgerrig efter, hvad dine fremtidsplaner er (og igen; det er helt legitimt ikke at have nogen planer 😃)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej med dig!
   Oh yes! Det kan du tro, jeg skal – jeg glæder mig på et efterhånden lettere ulideligt niveau. Jeg har massere af planer, mon ikke der skal skrives et indlæg om det en af dagene? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Det vil jeg hvert fald glæde mig til at læse om! Jeg kan godt forstå, du glæder dig. Selvom det var noget af en omvæltning at gå fra at arbejde i et år til at begynde at studere på uni, så er det så rart at komme i gang igen, få noget nyt viden ind i hovedet, blive inspireret og møde en masse nye mennesker 😃

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej!

  Jeg har set, at wedofoods facebookside, at de mangler medarbejdere. Så vidt jeg husker er det kun en deltidsstilling – men det kunne jo være, at det var noget? KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TAK, hvor er det betænksomt af dig!!
   Den opslåede stilling som teamleder/souschef er faktisk meget lig det, jeg har lavet hos SMAG. Meeen, jeg tror måske, mine salatdage er talte 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frihed