Om vintertid og iscenesat travlhed

Tømmermænd og løbetøj til pynt

15046429_10209206425290969_387728514_nLyset strømmer insisterende ind i mit soveværelse, ufrivilligt har jeg slået øjnene op, kroppen bliver under dynen, hovedet er træt, og jeg lugter af smøger og parfume. Trætheden er forståelig, eftersom jeg satte nøglerne i døren for 4-5 timer siden. Planen var egentlig at gå tidligt i seng, men de der planer har det med at ændre sig for tiden. Fx var planen heller ikke, at jeg skulle bæres lettere bevidstløs hjem fra julefrokost forhenværende lørdag, men hvad sjov får man også ud af planer 😉

Meget apropos skrev jeg dette i går morges, inden det gik op for mig, at jeg var for træt til at kreere andet end kaffe og morgenmad – sidstnævnte var det førsttilberedte måltid i hytten i længere tid, end jeg er villig til at indrømme. En uvillighed kun slået af stoltheden over at stege et par æg. En stolthed kun slået, hvis jeg formår at hive mig selv ud af lejligheden i dag – gerne i ført det løbetøj, der den sidste time har siddet som en fysisk påmindelse om, at jeg skal af sted. Der mangler bare en fysisk påmindelse om den løbekærlighed, man så hurtigt glemmer, når løbeturene erstattes af tømmermænd. Og så skal jeg vist have hentet min cykel, bare den står der. Det satser vi på.

2 kommentarer

  • Malene

    På sådan en dag er serier særligt tiltrængte, og jeg mindes, at du for noget tid (læs: lang tid) siden efterspurgte nogle! Jeg er begyndt at se “Gilmore Girls” efter du har skrevet så meget om det, og jeg tror ikke, du ville være helt utilfreds med “Freaks & Geeks”! 😉 Desværre blev der kun lavet en sæson, men hvilken sæson! (Findes på netflix)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg kunne ikke være mere enig – Netflix er en livsredder af dimensioner 😀 Så fedt at høre! Hvad synes, du om den indtil videre? Det kan være, at jeg ikke er den eneste, der glæder mig maks til d. 25.? Så lækkert, tak – den vil jeg tjekke ud.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om vintertid og iscenesat travlhed