Kender I det?

En opfølgende status

14894603_10209060578004878_841224892_o-1Aftenens banankagekatastrofe kræver vist en opfølgning ( 😉 ). Nuværende status er, at jeg netop har indtaget selvsamme banankage til morgenmad – ledsaget af kaffe, naturligvis. Min jakkesætklædte far smuttede ud af hoveddøren, da himlen stadig spøgte morgen. Jeg sidder derfor alene i lejligheden for første gang i, hvad der føles som en evighed. En rar evighed. Lørdag blev der båret flyttekasser ud af det, der nu er døbt gæsteværelset, hvilket må gøre mig til et styks eneboer i en lidt for stor lejlighed. En lejlighed, der gør mig så glad, at smilet er som limet til hovedet.

Lejligheden er i hvert fald en del af det. Søndag blev et g&t’s træt hoved kureret med hvidvin og yndlingsmennesket, dagen derpå landede der besøg fra fastlandet til en forskudt weekend. Det ene besøg erstattede det andet, og jeg skal nu til at lære at være i eget selskab igen – i hvert fald for en kort stund, der pludselig kan føles lang, når man er blevet vant til en snakkende summen omkring sig.

 

   

4 kommentarer

 • Jeg er så glad for at følge med her. Kh. Carla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej!
  Jeg tror, jeg har nævnt det før, men jeg synes, det er mega sejt, at du “tør” flytte så langt væk hjemmefra første gang! (Ja okay, så stort et land er Danmark jo heller ikke, men altså …). Af ren og skær nysgerrighed vil jeg spørge, hvordan du har fået fat på din lejlighed? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey!
   Rare ting er altid lækkert at få gentaget 😉 Tak. Det føles netop ikke så langt hjemmefra, da lejligheden er min papmors – og dermed velkendt territorium.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender I det?