Når planerne går i vasken

Hvem sagde frihed?

skaermbillede-2016-10-26-kl-11-12-33

Jeg har nu siddet og stirret på en blank side en halv Springsteen-sang, hvilket er lidt fjollet, for der er jo en masse, jeg har lyst til at skrive, det er bare det der med, hvor man skal starte. Det bliver lidt rodet. Jeg kan i hvert fald starte med at konkludere, at jeg er blevet rask (sådan da), hverdagen ruller igen, jeg har leget ferie i et døgn med skønt besøg, og jeg glæder mig til nyt, besøg altså. Efter en uge med sløvhed er det ret rart at føle sig som sig selv igen.

I det hele taget er min yndlingsting ved dette år, at jeg med sneglefart stille og roligt begynder at føle mig som mig selv – uden for en skolerelateret kontekst. Skulle jeg vælge ét ord, der på fyldestgørende vis kunne beskrive det foreløbige sabbatår, må det være ‘frihed’. Det er godt, det er skræmmende, og det kræver en uddybning.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når planerne går i vasken