Hvem sagde frihed?

Feriedag i København

14876092_10209047175509824_1472628386_o-1

Fra søndag aften til (tidlig) tirsdag morgen havde jeg fint besøg, og med fint besøg skal man selvfølgelig agere vært i første klasse – og hvad bedre end med en strøgtur? 😉 Jeg kan ikke mindes, at mine ben har gået deres gang på strøget, siden jeg flyttede hertil for tre måneder siden (yes, der er sgu gået tre måneder!). Man finder hurtigt sin vante gang i byen. Og her gætter jeg på, at det er de færreste, der vælger den brede, menneskepakkede gade. Correct me if I’m wrong. Det jeg egentlig ville sige med det var, at jeg fik de skønneste ferievibes af at vandre rundt derinde i Indre By. Og hvordan kunne man andet, når man startede dagen langsomt med morgenmad på Mad og Kaffe, slentren i de vesterbroske gader og snakken i al uendelighed. Kombineret med en blå himmel, og luft så ren og skærende, at jeg tog mig selv gentagende gange i at stå og indsuge den efterårsfarvede by.

Langsomt nåede vi Envii butikken, hvor jeg havde planer om at prøve, hvad jeg vil beskrive som den perfekte lille sorte kjole. Endelig fandt jeg dig. Den kom med hjem – det samme gjorde et par lækre støvler (er de ikke smukke?) og en rød løbestift. Om jeg er klar til julefrokostsæson? Oh yes. Money well spent. Til gengæld kunne jeg snildt have fundet en bedre måde at bruge mine penge end på den acai bowl, jeg indtog; en vandet smoothie med lidt topping, hypen har ikke ramt mig. Så er jeg mere til den vegetarburger med tilhørende curly fries og drinks, der senere blev indtaget på Cocks and Cows.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem sagde frihed?