Natteskriverier

Et lille overblik

DSC05255

Hvad fa’en laver jeg egentlig for tiden? Altså udover at udøve bloggen en ny runde omsorgssvigt. Det korte svar er, at jeg arbejder, gerne så meget som muligt. Det gør jeg af den simple, men ret rare årsag, at jeg er vild med det – vild med stedet, arbejdet og mennesker. Vender vi os mod den hjemlige matrikel har der været gnidder, som har ført til, at lejligheden inden for en rum tid udelukkende vil være beboet af den omsorgssvigtende blogger. Gnidder, der fyldt meget, fordi mit overskud og min overbærenhed har været minimale – når jeg endelig er hjemme. Gnidder, der kunne have været undgået, men sådan er livet vel. Mit behov for en tryg egobase står jeg gerne ved – ligeledes har jeg valgt at lytte til det. Fordi det andet ikke er fair for nogen. Jeg ville nok gerne være ligesom alle andre og bo i et mindre kollektiv. For at bo alene som 20-årig, det er sgu da for kedeligt? Er det ikke? Måske, men jeg er også lidt kedelig.

Kedeligt er det ikk’ ovenpå for tiden, der er derimod seriøs larm i knolden. Mon man kan være mentalt overtræt? For så er jeg det. Som jeg sagde i går i telefonen til et af mine yndlingsmenneske: jeg har aldrig været mere fuld af ord, jeg kan bare ikke formulere dem. Det grinede hun af. Med andre ord har jeg aldrig haft mere lyst til at blogge – jeg får det bare ikke gjort. Larmen skrues op på de indre knapper, når det egentlig er tid til at lukke og slukke for dagen. At sove har aldrig været en større opgave, men for første gang er jeg ligeglad. Hvor længe man kan bebrejde jetlaggen, ved jeg ikke; forhåbentlig ikke længe endnu. Jeg sov troligt de dydige 8-9 timer dagligt, da dagene blev brugt på at være arbejdsløs, nu hvor dagene bruges på det stik modsatte, er det pludselig en anden sag. Men det er det meste, en anden sag, altså.

Og, og, og – er I klar til New York-spam? Det er jeg.

DSC05247

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natteskriverier