Jeg kan ikke slippe tanken om

Vlog: Et job og en status

 

Jeg håber, jeres søndag er i gang på bedste vis? Herhjemme startede dagen et par timer senere end sædvanligvis grundet et glas vin for meget i går. Fridagen skulle egentlig udnyttes på produktiv vis med rengøring, indkøb, anden praktik – og træning. Indtil videre sejler lejligheden lidt, vasketøjet kigger på mig fra sin rodede bunke, og joggingbukserne sidder plastret til de ben, der får lov til at vente med at løfte metalstænger til senere på eftermiddagen.

Men er det ikke sådan, en søndag skal være? Fuld af overspringshandlinger? Er man i humør til endnu en overspringshandling, kan man trykke ‘afspil’ på ovenstående video. Der er lidt om job, lidt om København og lidt om rejser. Og til mit forsvar er den optaget for et par timer siden – en kommentar, der giver mening, hvis man afspiller 😉

14 kommentarer

 • Lisa

  Jeg skal selv flytte til Kbh., da jeg har fået studieplads derovre til februar. Jeg mangler dog et sted at bo, og hvis jeg kan finde et arbejde, kunne jeg jo flytte derover lidt før 🙂 Vil derfor lige høre dig om, hvordan du har fået fat i en lejlighed og job, hvis du har lyst til at fortælle det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lisa!
   Hvor er det fedt at høre, at du flytter herover. Tillykke med studiepladsen. Lejligheden kan jeg desværre ikke hjælpe dig med, da jeg har været så heldig at leje min papmors lejlighed. Jeg kan til gengæld hjælpe med en kop kaffe og en sludder, hvis det en dag frister 🙂
   Held og lykke med det hele!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh, jeg er også lige flyttet hertil for nogle måneder siden og det er så skønt at følge med i dine overvejelser, for jeg går selv med mange af dem. Det er ikke altid lige nemt, især når de fleste af ens venner bor langt væk! Nogle gange kan man godt bare savne, at have nogen at sætte sig ned og vende det hele med – så det er så skønt at du vender det på din blog, det får mig til at føle at jeg har en der forstår, haha! Og så virker du bare SÅ sød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, hvor er du sød. Det er så fedt at høre! Har du en dag tid og lyst til at vende det hele over en kop kaffe (dem drikker jeg mange af, sagde hun og tog en slurk kaffe 😉 ), så må du endelig skrive. Det ville være hyggeligt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Det lyder så hyggeligt! Jeg skriver dig lige en mail med det samme, for jeg vil meget gerne drikke en kop kaffe (eller flere!) med dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mega fedt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Mange tak, jeg glæder mig også meget, tror det bliver godt med noget forandring 🙂 Jeg må bare lige holde ører og øjne åbne, men en kop kaffe og en sludder lyder rigtig hyggeligt, kender i forvejen nærmest ingen, der bor derovre 🙂 Tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dét kan jeg sagtens sætte mig ind i! Forandring er skønt – og hårdt. Du skyder bare en mail af sted, når du engang er herovre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Det vil jeg gøre! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg er ikke sikker på, min anden kommentar gik igennem, så du får den lige igen (hvis den gjorde, sletter du bare den her): Mange tak, jeg glæder mig også rigtig meget, tror det bliver godt med forandring 🙂 Jeg må bare lige holde ører og øjne åbne så, men en kop kaffe og en sludder lyder rigtig hyggeligt, jeg kender nærmest heller ikke nogen derovre i forvejen 🙂 Tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvad med at besøge din kusine og resten i Schweiz? 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Årh en fin video og hvor er du bare sød og velovervejet. Jeg er sikker på, at du kommer til at elske at bo i København – siger hende, der flyttede til Aarhus i stedet for København 😉 Jeg er vokset op i København ved Havnebadet på Islands Brygge, og det er virkelig bare noget helt særligt. Jeg kunne godt overveje at flytte dertil engang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du får de søde ord lige tilbage; tak, hvor er du sød 😀
   Mit aarhusianerhjerte bliver helt stolt, når jeg hører om den modsatte rykning.

   Hav en skøn dag<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke slippe tanken om