Hende med de to hjem

Jeg bøjer mig i støvet

14365386_10208682655757058_1431955231_n (1)Jeg tager hatten af og bøjer mig i støvet af beundring over alle jer, der formår at have et liv udover det dersens fuldtidsjob. Jeg føler mig allerede som en jonglør på et ben – og jeg er altså mere platfodet end Anders And. Indrømmet; jeg føler mig ret tjekket, når jeg om morgenen drøner gennem byen i uset god tid med solbrillerne som skærm for morgensolen, chiagrød i maven, kaffe i årerne og den sorte frakke blafrende i vinden. Og ja, her knækker filmen allerede en smule, for det er jo småvanvittigt at have frakke på disse dage.

Ikke desto mindre tager jeg konsekvent for meget tøj på morgen; i det hele taget tager jeg for meget tøj på for tiden. På arbejdet kan du finde mig i den store sweatshirt – derinde i butikken, der nærmer sig saunatilstand. Om den næsten dryppende sved og de glinsende kinder får mig til at skifte til et menneskeligt outfit? Nej da. Jeg er vist for jysk til gøre andet end at køre en stiltiende lidelse og nikke lettere panisk, når jeg bliver spurgt, om jeg ikke har det seriøst varmt.

I det hele taget er jeg nok en fuldblodsjyde. En fuldblodsjyde, hvis vaskemaskine er i stykker – og som skal til New York på søndag uden rent (under)tøj. Apropos undertøj, så glemte jeg i dag mit undertøj. Yes, du læste rigtigt. Jeg følte mig ellers så tjekket, da jeg efter arbejde OG træning (ja ja, store sager), havde taget hyggetøj og bodylotion med til eftertræningsbadet (for sådan et huskede jeg også). Bodylotionen måtte i hovedet, for jeg havde glemt ansigtscreme – undertøjet fandt jeg dog. I mine strømper. De rene, heldigvis. Hvem ringer efter de voksne?

   

2 kommentarer

  • Hahah, jeg har ikke tal på de gange jeg er taget afsted i fugtige trusser, fordi jeg har skyllet et par op i hånden aftenen forinden, fordi jeg ikkeeee lige har fået vasket tøj 😀

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hende med de to hjem