Om at være hende den nye

Et tåget hoved en lørdag morgen

14249317_10208587329933972_795860376_nDet er lørdag, jeg tilbagevendt under dynen, den guldfarvede højtaler ligger ved min side og summer af lyden af efterår – John Mayer. Sådan lidt fløde, sådan lidt dovent, sådan lidt perfekt. Hovedet er tåget; ikke af drinks (det er først i aften), men af en søvn så dyb, at selv Tornerose ville være misundelig. Det skyldes ingen ond fe, men en 12 timers arbejdsdag med run på i går. Undskyld mit franske, men forhelvede, hvor er det fedt at have den der hverdag igen – også selvom det indebærer et tåget hoved og et træt korpus. Det trætte korpus havde jeg egentlig planer om at hive ned og træne om lidt, men det bliver vist til en gå- eller løbetur. Det er det der med at lytte til kroppen, ikke? 😉  Og så skulle frisk luft være sundt. Har jeg hørt.

Hav en skøn lørdag – jeg kigger måske ind senere med lidt rodede tanker om en stor beslutning (dem er der mange af i de forskellige skønne blogunivers) 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være hende den nye