Uddybning fra hverdagsvegetaren

Weekendhygge på budget

INDEHOLDER AFFILIATE

PicMonkey CollageEn flytning og opsigelse af job giver ikke anledning til at bade i penge – kan jeg afsløre, til gengæld giver det anledning til hyggelige stunder og nye baner at tænke i. Det har ført til denne lille liste – måske I kan supplere?

  • Hjemmebiograf. Vi har herhjemme adapteret en aftentradition: en madras smidt på gulvet i stuen eller på altanen, tændte stearinlys, snacks og Orange is the black på Netflix. Det holder. (Den er jo alt for god den serie?!)
  • Tag maden med ud. Picnic er ikke parker og stranden forbeholdt, det kan derimod løfte ethvert måltid at blive nydt i udendørs omgivelser. Pak aftensmaden og find den nærmeste bænk eller græsplet – jo og husk den varme trøje (det er jo Danmark).
  • Cocktails i egen bar. Det er få ting finere end cocktails, men det er de færreste steder, der kan prale af budgetpriser, det kan derfor godt betale sig at investere i et par basisting til at lave sine egne. Musik i højtalerne, ekstra mascara på vipperne, godt selskab og hæle i egen stue – det kan altså blive festligt.
  • Middag eller oplevelser ala Smartbox. Min roomie havde fået en Smartbox i gave, vi hentede derfor sushi og kæmpede en brag kamp med bierne om at få lov til at spise det i fred på en bænk på Christianshavn. Virkelig god gave.
  • Genbrugsshopping. Det har taget mig et par år at blive overbevist, men nu er jeg ved at være der. Det er en perfekt måde at få shoppetrangen stillet, og så er følelsen af at gøre et scoop svær at slå. 10 kr, siger du? Ja tak.
  • Cykelture. Nap cyklen og sæt retning mod den del af byen (eller området), du endnu ikke har udforsket. Frisk luft, bevægelse og turistfølelse all in one 😉 Er jeg alene, har jeg gerne en bog med i tasken, det er lidt hyggeligt – og så føler man sig lidt som Rory fra Gilmore Girls, altid et plus 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uddybning fra hverdagsvegetaren