Morgenharmoni med en brat ende

‘Vi har valgt en anden kandidat’

PicMonkey CollageDer blev skruet op for melodramatikken her til formiddag i et forsøg på ikke altid at skrive indlæg, der tager en halv krig at læse. Og så ser jeg vist for meget Gossip Girl til ikke at puste sagerne op 😉 Vi fortsætter, hvor vi slap. Morgenharmonien stoppede abrupt, da indlæggets overskrift gentog sig i den modtagede mail. Det var en blanding af en mavepuster og en lettelse. Jeg var i starten af jobsøgningsprocessen enormt heldig – heldigere end man har lov at være, for jeg endte med at vælge et sted, hvor vilkårene ikke var mig. Om det nu afslåede sted havde været lykken, er svært at sige, men jeg fortsætter jobjagten med et åbent sind, og tankerne er gået i nye baner.

På den lyse side giver mit fritidsjob med korrekturlæsning mig tiden og et lille overskud til en seriøs omgang ‘eat, pray, love’ kombineret med (endnu mere) navlepilleri. Jeg satser på, at det er yderst sjældent, man i sit liv har tildelt så stor en portion frihed – og tid, så i stedet for at sidde og ærgre mig, skal det udnyttes til fulde. Den tid vil jeg i sær grad dedikere til bloggen; hvornår er det lige, man får muligheden for at lege fuldtidsblogger? Ikke ret ofte, gætter jeg på. Jeg har meldt mig til et 10-ugers kursus i litteraturvidenskab på Folkeuniversitet, fået snuset mig frem til forfattermorgener hos Gyldendal, og så prøver jeg lykken et par steder.

Jeg drømmer på nuværende tidspunkt ikke at om at rejse jorden rundt, i stedet prøver jeg at betragte denne tid som min rejse – hvor yogaagtigt det end lyder, for en ikke-yogapige. Er det nu, man skal skrive: Det skal nok gå altsammen?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenharmoni med en brat ende