Dagens brølere

Lukket for ombygning

14089630_845801075522064_1520486508_nOvenstående blev der ofte sagt om undertegnede i teenageårenes spæde start. De gør sig vist gældende igen for tiden. En del af hormonhvirvlet tildeler jeg legitime årsager – eller blot én årsag. Det resterende må jeg tage på mig selv. Jeg har ingen solstråle været den seneste uge – tværtimod har mit følelsesliv været en stor garnnøgle uden orden i en eneste tråd.

Trådene vikler sig langsomt ud – en for en. I perioder som disse bliver jeg en karikatur af en introvert. En introvert, der i høj grad skal vænne sig til ikke at være alene lejligheden. Der skal vænne sig til ikke at have den tætteste veninde, sin familie eller sine hunde at hive med en tur til vandet. Der skal minde sig selv om, at det er okay at være sig selv.

For det er det jo; også selvom det til tider virker mere appellerende at være en, der kan bade i selskab dagen lang og gå i seng med et smil på læben og en ro i kroppen. Jeg elsker at være social, men har ligeledes en drænende effekt på mig. Det er nok noget med at finde en balance – som med alt det. En balance mellem at være i tænkeboks og blot være i nuet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens brølere