Det måtte gerne være i min stue

Jeg er nede med

INDEHOLDER AFFILIATE

14139018_10208495146869453_314746432_o

 • Greenies med bær og hjemmelavet mysli. Totalt insta-agtigt. Dog er processen knap på insta-agtig; den er jeg ikke så meget nede med. Stavblender og frossen spinat er bare ikke venner. Til gengæld er spinaten ret gode venner med mine vægge…
 • Græskarstykker fra Emmerys. Helst en halv med smør og ost og en halv med smør og pålægschokolade. Bare der er smør på. Og kaffe til. Hvedestykker går også an.
 • Bønner, kikærter, linser – whatever. Er lidt spændt på, hvad jeg siger til plantekost, når jeg engang bliver træt af bønnerne.
 • Måske svaret på ovenstående er bønnepasta. Der er bare noget comfort-agtigt over pasta. Især med pesto og lune grøntsager. Mums.
 • Snickersmadder på alle døgnets tidspunkter. Næsten da. Rugbrød, nøddesmør, mørk choko og halvtørrede dadler. Siger det bare. Det er for vildt. Gerne med kaffe til. Altid kaffe til.
 • Gulerødder. Vi er ovre i gloriepudseriet, min kulør er ovre i det orange. Godt, der er gået en pære over spejlet på mit badeværelse.

Jeg er vist gået i ‘føljetonmood’ for tiden; denne her har jeg haft lyst til at lave længe, for det er altså hyggeligt at dele sine til tider mærkelige madvaner. Der manglede bare et navn – og hvad bedre end frasen, der konstant var på repeat under studenterugerne? Jeg er typen, der spiser det samme igen og igen, indtil jeg bliver seriøst træt af det. Kender I det? I så fald; hvad kan man finde igen og igen på tallerknerne hos jer for tiden? 😀

Jeg er forresten stadig seriøst nede med det her tæppe.  Især fordi, at det nu kan købes med 20 pct. rabat ved brug af denne rabatkode til Ellos: 34541. Siger det bare 😉 

2 kommentarer

 • Sara Duesund

  Grønsagsomeletter med masser af ost og ellers græsk yoghurt med friske blåbær og peanutbutter 😛 Måske man skulle prøve en greenie, deler du en opskrift frøken? :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eddermame også to lækre sager! Jeg er maks på begge dele. En greenieopskrift til den anden frøken er on its way :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det måtte gerne være i min stue