Dagens brølere #2

Du er hvad du ser

PicMonkey CollageDu er, hvad du spiser, er et udsagn man i bogstavelig forstand kun kan grine lidt af. At man til gengæld bliver den seriekarakter, der for tiden pryder skærmen, se dét er et (selvopfundet) udsagn, jeg kan nikke genkendende til 😉 Læs bare med:


Rory Gilmore giver mig lyst til at leve livet i et meget langsomt tempo og samtidig score 12-taller på stribe. Til blot at læse gerne siddende i timevis under et efterårsfarvet træ og sluge den ene roman efter den anden. For tasken er selvfølgelig fyldt til randen med adskillige eksemplarer. Og så får jeg seriøst lyst til at købe søde sager i så lange baner, at det i virkeligheden tenderer til en omgang binge eating. Gildet skal naturligvis indetages i selskab af min mor, hvis balancerer det – clearly. Bonusinfo: Bedsteforældrene minder mig helt vanvittigt om mine bedsteforældre, selvom de nok i virkeligheden mest minder om mine oldeforældre – og Rory og Lorelai om min mor og mormor. Bare i mindre (dramatiske) proportioner 😉

Ser jeg derimod Orange is the New Black og dermed følger med i Piper Chapmans spirende badassness, tager jeg mig selv i at sende lidt smådræbende blikke – til ham på cykelstien, duen på altanen eller mit intermodem, når det igen kører på lav blus. Det er lige til fængslet. Især, hvis hættetrøjen er på og udgroningen fremme, så bliver det vildt. Højresving for rødt lys? Ja tak. Dreje om hjørnet uden af række hånden ud? Selvfølgelig. Tage to forskellige strømper på? Bitch, please. Watch out, Litchfield – you have a new inmate.

Ruller FRIENDS på skærmen får jeg lyst til at lave absolut intet – altså udover at drikke (endnu mere) kaffe af kopper, der giver associationer til suppeskåle og ledsage kaffebaljen med muffins næsten større end skålene. Det foregår selvfølgelig i selskab af en gruppe venner, helst på den stamcafé, jeg ikke har – og helst i New York, selvom vi (mig og slænget) egentlig mest hænger ud hjemme i lejligheden. Vi er nemlig aldrig alene eller ude af lejligheden særligt længe af gangen, vi låser heller aldrig døren eller ser problemer i at fodre hele slænget flere gange dagligt – heller ikke selvom vi med jævne mellemrum siger, at vi er økonomisk på røven, og det er vi nok også, for vi er tit uden job. Det er ret smart.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens brølere #2