Single, nytilflyttet og arbejdsløs

Det måtte gerne være i min stue

INDEHOLDER AFFILIATESkærmbillede 2016-08-23 kl. 14.34.18

Lejligheden ser egentlig færdigindrettet ud; mentalt indretter jeg dog stadig på livet løs. Man bliver bare aldrig færdig med indretning, gør man? Det håber jeg ikke. Jeg har aldrig været den store Pinterestpige, men de smukke hvide hjem, der pryder siden, kan man næsten ikke undgå at forelsket sig lidt i. Det bliver dog ved forelskelsen, for mit hjem bliver aldrig hvidt og stilrent. Uanset, hvor meget jeg visualiserer det for mig ender det altid med varme farver, arvestykker og planter, jeg glemmer at vande. Det er nok godt nok, for de der kender mig bedst, siger altid, at mit hjem er en projektion af min personlighed. Varme farver tager jeg som et kompliment, de døde planter – not so much 😉

1: Det smukkeste tæppe fra Ellos er nummer et på listen over boligønsker. Jeg har efterhånden set det i mange hjem, men det gør det altså ikke mindre pænt – tværtimod har jeg ikke set et eneste hjem, hvor det ikke har set lyst, blødt og indbydende ud. Selvom jeg ikke får et hvidt hjem, har jeg en idé om, at det lyse tæppe vil have en skøn og åbenende effekt på stuen – hvis det giver mening? Jeg kan ikke helt finde ud af, om det skal være det helt store eller nummeret mindre. Hmmm.

2: Lyserød pude. Jeg har altid tænkt mig selv som en pige med hang til lyserød, men denne nude nuancen har altså charmet sig ind på mig. Min seng er sågar selvsamme farve.

3: Jordens sejeste stole fra Tolix. Selvsamme stole står i spisestuen hos min far og papmor; og jeg er ret misundelig. De er rå, smukke og tidsløse. Man må vel drømme.

4: Star Wars ur.  Jeg er ret sikker på, at jeg vil få mig en lettere utilfreds roomie, hvis en stormtrooper pludselig kigger ned fra væggen, men – det er fandeme fedt. Min indre drengepige jubler vildt og inderligt. Okay, jeg er nu lige ved at klikke det fra linket hjem. Skulle man? Det kan jo bare hænge ved siden af den lyserøde seng. Noget siger mig dog, at man kan finde et lidt

5: Lægeplakat. Er jeg gået lidt for meget i legemood – eller er denne her seriøst fed? Jeg hælder altså mest til det sidste, og jeg har allerede fundet den perfekte plads i stuen.

6: Fineste lille bord fra Hay. Samme skønne pudderlyserød. Det ville være udgøre en fin (og tiltrængt) kontrast til mine lidt tunge arvestykker i stuen.

7: Plakat af Aarhus Rådhus.  Rådhuset i Aarhus har altid været min absolut favoritbygning, jeg elsker alt ved den, og får altid det største smil på læben, når jeg på cykler triller forbi. Det smil ville være ret fedt at få flere gange dagligt i eget hjem.

8: Pude med elefantprint. Jeg eeeelsker elefanter, tager vi et kig min stue, vil man både støde på en lille glaselefant, en gyngeelefant (mon det er et ord? og ja, jeg har en ‘gyngehest’ 😉 ) og endnu en elefantpude. Det er bare så fint.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Single, nytilflyttet og arbejdsløs