Hello Amsterdam

Sommer, du er dejlig

IMG_4731Åh, jeg elsker sommer – selv den regnende slags. Det er som om, man bliver et 20 pct. bedre menneske om sommeren. Jeg gør i hvert fald. Brune ben, lysere hår (ja og forsvindende øjenbryn), der gerne spiller saltvandssmart, lette sommerkjoler, der blafrer i luften, og sandaler der skarver (som man tager på alligevel) og efterlader fødderne med en tanline, man ikke havde overvejet kunne eksistere. Sene aftener uden bekymringer om et ubarmhjerteligt vækkeur, der hiver en ud af nattesøvnens drømmende tilstand. Desperationen om, at sommerboblen kunne fortsætte for evigt. Farverige skåle med jordbær, vandmelon og kirsebær – og efterfulgte mavepiner, fordi nogle er uden stopknap, når sommerherlighederne står på bordet. Svømmeture med vand i næsen og følelsen af vægtfrit at kunne svæve fra den ene ende af landet til den anden.

Grin og smil og sure drinks under aftensolen med følelsen af, at dagen aldrig stopper. Bållugt og grillede pølser og ristede skumfiduser under den sidste glød. Køreture i det danske sommerland med dårlig musik ud af højtalerne, air condition på højeste blus og vind i håret. Forviringen over, at halvdelen af familien frivilligt sidder foran tv’et med øjnene klistret til en række spinkle cykelryttere på selv den varmeste sommerdag. Lette solskoldninger, fordi man endnu en gang undervurderede solstrålernes kraftfulde indtrængen.

Og så er der rejserne – rejserne, der sætter tiden i stå, lige indtil man igen står der med den pakkede kuffert og drømmer om egen dyne. Mine drømme er endnu ikke nået til egen dyne; lige nu priser jeg mig lykkelig over at have endnu en dag i det hollandske ferieland. Men det er også svært andet, når fyrværkeriet maler farverige stjerner på himlen og glitrende skygger i kanalen.

PicMonkey Collageoo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello Amsterdam