7 timer i København

Snuden vendes hjem mod Jylland

IMG_4627De 8 timer er gået, og jeg har indfundet mig på mit bussæde med snuden mod provinsernes hovedstad. Og ja, jeg talte forkert tidligere, det er et mirakel, at jeg tilegnede mig nogle rimelig gode matematiske kundskaber i gymnasiet; i praksis er de åbenbart forsvundet. Men altså. Sjældent har jeg siddet så godt, mine sko har jeg smidt (undskyld), og min mave er fyldt med dagens anden omgang fra Palæo (var i mit kreative hjørne). Der er run på for tiden, hvilket både min kalender og min skridttæller (dvs. min iPhone) bevidner om. Til trods for det, er det kun mine trætte fødder, der understreger trætheden, hovedet har ikke helt fattet det endnu, hvilket er fair nok, for det har været en dag med performance i højsædet. En skøn dag.

Jeg tror endelig, jeg er ved at være i mål med de fleste praktikaliteter, inden flyttebilen fyldes næste søndag. Det er fantastisk, vildt og lidt skørt. Den ene del af mig har hele tiden opretholdt en bemærkelsesværdig ro grundet en stenfast tro på, at det hele nok skulle flaske sig. Den anden del har været mere skeptisk, mere realistisk – måske. Jeg har langsomt hengivet mig til førstnævnte, for den ser ud til at vinde – og vinde, det vil man helst. Uden at jinxe det, selvfølgelig.

Busturen så jeg ellers ikke ligefrem frem til efter at siddet med røven i sædet i en tidslængde, en hurtigløber kunne have gennemført 10 maratons på for blot få dage siden – dog fordelt over 2-3 dage, men altså. Det skulle dog vise sig at være en fordel, for så er sådan en tur på 4 timer jo i småtingsafdelingen. Det er lige før, at bussen er min nye fortrukne transportmetode mellem byerne; det er nemt, billigt og fleksibelt. I like. Nu vil jeg flyde ud med Netflix på skærmen, for ja, der er gratis Wifi i bussen – og der er intet vasketøj eller andet til at stjæle min dose Netflix. Og det er så løgn, for jeg burde egentlig læse korrektur for mit arbejde. Det der burde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 timer i København