Sommer, du er dejlig

Så kom Goya kjolen på

IMG_4769Tøjet flyder, som havde en bombe meldt sin ankomst, sengen er uredt, to do-listen er bemærkelsesværdigt tom for flueben – og jeg, jeg ligger smidt, som havde jeg aldrig gjort andet. Lyden af Beyoncés smukke (og lidt irriterende?) stemme fylder rummet med sang og mig med misundelse på de, der fik oplevelsen i Parken. Vi er landet i DK efter endnu en dags togmarathon. Jeg bliver aldrig bedste venner med tog(skift), det tør jeg godt love. Turen var dog en af de allerbedste af slagsen; spækket med smil, ømme ben (!), langsomme morgener (mest min skyld) og et par kulturelle indspark. Det er jo vigtige. Hører jeg. Jeg var dog mest vild med indsparket til klædeskabskontoen, der nu har fået selskab af et par Saint Laurent sneaks! Oh yes, selvfølgelig på tilbud. Dem glæder jeg mig til at vise frem herinde, selvom de allerede har haft deres eksponering på Snapchat (annesofiebitsch).

Jeg har dog bevæget mig fra sengen i dag: det har været så godt timet, at hver gang ham ovenpå har tændt for vandet (ham helt øverst, selvfølgelig), havde jeg en aftale, der krævede cykeltransport. Tre gange på én dag, så bliver man altså lidt øv 😉 På den anden side var det faktisk ret hyggeligt at stå klemt sammen med en bunke fremmede mennesker under en markise ved Banegårdspladsen. Der blev lige taget et mentalt billede af byen og øjeblikket – lige så kikset som ham Phoebes kortvarige kæreste i Friends. Kikset, kan jeg ikke løbe fra at være. Jeg tager mange mentale billeder disse dage, det er skønt.

Og ja, så kom jeg endelig i den sorte Goya kjole, jeg erhvervede mig til studenterugerne, men den var altså for “pæn” (og stram til menuen). Anledningen var restaurantbesøg i lørdags – endda en af Jamie Olivers. Skøn mad og lækre omgivelser – én ret var dog rigeligt i den kjole, hvis I forstår 😉 Hvilket fører til det spørgsmål, jeg godt gad kende svaret på: hvordan er stramme kjoler blevet aftenkjoler og løst tøj dagsuniformen? Det ville da være langt federe omvendt, siger det bare 😀 PicMonkey lCollage

2 kommentarer

 • Mia

  Flotte ben 🙂 glæder mig til at se de nye sneaks 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak! :*
   Så må jeg hellere få dem flettet ind i eftermiddagsindlægget 😀
   Ha’ en skøn dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer, du er dejlig