Flyttekaos part 2

Jeg er flyttet

13884580_10208290568355118_1753619424_n (1)Gæt, hvor jeg sidder? Måske afsløret af overskriften, men oh yes. Jeg sidder henslængt i min nye lejlighed – i den anden ende af landet. Min egen lejlighed: fyldt med lys, højt til loftet (i hvert fald højere end i kælderen) og uskrevne kapitler. Jeg selv ligger i nattøj med sorte rander under øjnene og drikker Cola Zero af plastikglas.

Det har været et par lettere kaotiske dage, der selvfølgelig har centreret omkring flytning og nedpakning; udpakning ventes der med – der skal bare lige findes et par underhyler, strømper og et sæt tøj, så er vi kørende. Og måske et håndklæde og en tandbørste. Og 117 andre ting. Er det nu, man skal tage en dyb indånding og tage en ting af gangen? Det håber jeg. Og forsøger jeg på. Hvis jeg kan tage mig sammen og få rumpetten ned i det mørke kælderrum og hente min cykel, lyder aftenplanerne på en hurtig cykeltur ind til byen lands vandet. Måske jeg skulle smide natbukserne? Altså til noget mere passende – ikke den anden vej rundt.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyttekaos part 2