Hverdagsdrømmerier

Jeg drømmer om

13608264_10208078810781311_653111204_n

  • Tidlige morgener, sene aftener og lange nætter – gerne i kombination
  • At blive en af dem, der synes, matematik giver mening ved første møde (eller never mind, nu 😉 )
  • Den tur til New York, vi har bestilt – på min 20-års fødselsdag
  • Bedre internetforbindelse
  • At tage mindstehunden med til København – mon de ville opdage det? Højest sandsynligt
  • At kunne tale flydende fransk – og at bo i Frankrig og læse fransk litteratur og spise croissanter og drikke kaffe
  • Et ustruktureret år med udskejelser, fri når man har fri, og følelsen af frihed
  • At være i besiddelse af hele Grey’s Anatomy sæson 13 – det er jo ren tortur at skulle vente
  • Strand, sommer og brune stænger – kolde drinks, sommerkjoler og sand mellem tæerne
  • En taske, I ved, tasken – den der indeholder alt og intet

Og for at lyde 50 år ældre end jeg er, så drømmer jeg om stilhed lige nu. Jeg befinder mig i orkanens øje; Frankrig, hvor reaktionerne på EM-finalen ikke har lagt sig, tværtimod hujes og båttes der i gaderne på agressiv, men festlig manér. Jeg havde planer om at liste tidligt i seng, imens de andre råbte af fjernsynet, det var lidt naivt. Naivt, fordi mine ørepropper har fundet sin overmand og naivt, fordi jeg er verdensmester i at overspringshandle, når planen hedder tidligt i seng. Til gengæld har jeg leget med designet herinde – eller okay, jeg har mest af alt forsøgt at gøre det så simpelt som muligt, men jeg er tilfreds. For det bliver bare sjovere at lege med ord herinde, når basen er pæn. Og det der med at lege med ord herinde, det drømmer jeg også om at praktisere mere – meget, meget mere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsdrømmerier