Flyttedilemma

Flyttekaos part 2

13883900_10208272386020571_1768340536_nVi fortsætter lige flyttetemaet herinde et par dage endnu – håber, det er til at holde ud? Ellers må I sige til. Jeg er, som skrevet i går, ved at blive småtosset af flytteriet. Øj, en følelsesmæssig rutsjetur. Èn ting er de mange minder, noget helt andet er den mentale flytning – som allerede foregik den dag, huen blev på mit krøllede hår. Det var den mærkeligste følelse at komme hjem den dag; det summede af år, der nu var bag mig. Fremtidsaspektet var væk. Jeg har elsket at bo hernede i min hybel, men der er intet, der trækker mere end tanken om at tage hul på et nyt kapitel. I nye rammer. Det måtte bare gerne være nu. Men okay, 1,5 døgn er til at holde ud.

Det har været en mærkelig sommer, for mit hoved har hele tiden har været andetsteds. Feriefølelsen er aldrig indtruffet, i stedet har tankerne været på jobansøgninger, lejlighedskontrakt, el-selskab, adresseskift – you name (and probably know it). Det hører nok med, når man er ved at blive det der voksen. Tænker dog, at det er vigtigt ikke at blive helt voksen på én gang, så må hellere finde slikresterne frem fra Frankrig og sætte Netflix på – midt i flyttekaosset.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyttedilemma