3.g: høje forventninger og ingen galla

Flyttedilemma

IMG_4873Jeg får åbenbart aldrig skrevet det skoindlæg – for de eneste sko, der fylder i mit utålmodige, flyttetossede hoved er de, der mangler at blive pakket ned. Mit lille hjem har nået kaosstadiet; fyldt med fyldte poser, tasker og flyttekasser. Jeg har søgt eksil i køkkenet, der endnu står urørt og intakt. Jeg selv flyver mellem afskedskrammere og nedpakning. Sidstnævnte har vist sig at være mere omfattende, end jeg lige havde regnet med. Hvordan er det, man får skrabet så meget skrammel til sig?! Jeg fatter det ikke.

Jeg bliver ved med at forestille mig mit nye minimalistiske hjem med rene linjer og nipsfri flader, men jeg må nok indse, at der ikke bor den store minimalist i mig – kun en beundrer deraf. Til gengæld elsker jeg at smide ud, så hvis hende mutti ikke var inde over, ville minimalisten måske vinde et par slag, men som hun siger, er det jo vigtigt at gemme det, der er med til at gøre en til den, man er. De er også så kloge, de forældre.

De kloge ord løsnede sig dog hurtigt fra bevidstheden, da jeg i dag stikkede det flyttetossede hoved forbi hende den anden studine på billedet. Hendes indretning skriger så højt og indtrængende af gennemført minimalisme på tilfældig, hyggelig og original manér, at selv den største samler ville vende hovedet og sætte kurs mod genbrugsstadionen. Måske jeg skulle gøre det samme.

2 kommentarer

  • Uhhh jeg er altså også en gemmer… tænk nu hvis man får brug for det i fremtiden? Held og lykke med flytningen! Hvor er det bare spændende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er både en gave og en forbandelse! 😀 For ja, der er altså nogle gemte guldkorn indimellem. Mange tak! Ja, sommerfuglene har efterhånden fundet sin vej til min mave 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3.g: høje forventninger og ingen galla