En sommer på farten

En morgenbøf, et punkteret dæk og en fortovskaffe

IMG_0348

For første gang længe var mine øjne de første i huset til at se dagslyset. Det vil sige, at jeg formåede at stå op, imens gadelivets travle forretningskvinder, mænd med morgensmøger og søvnige fejemaskiner indikerede, at morgenen var på sit højeste blus. Jeg selv indikerede morgenens dominans med en morgenbøf og en kop morgenkaffe indtaget på fortovet – som selvfølgelig skulle dokumenteres på halvpinlig Instagram manér. Dagens anden kop kaffe har nu fundet sin vej til min kop, bagdelen har jeg rykket fra fortovet til køkkenbordet, hvor rodet, kaffen og aviserne gør det til en omgang ‘Find Holger’ at finde bordets fine overflade. Tempoet er langsomt, og cyklerne står tålmodigt og venter på igangsættelse af dagens etape. Gårsdagens etape bød på vinmarker, næseblod (ikke hos undertegnende), revnede cykelbukser (heller ikke hos undertegnede), bjerge (altså i horisonten), bakker og et punkteret dæk (hos undertegnendes cykel). Sidste tår kaffe er nu drukket, det må betyde, at dagen skal i gang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sommer på farten