Tilbage blandt de levende

Ferie i snegletempo

12380200_10207245767275744_1243849933_n

En ny uge er skudt i gang. En uge, der i mit tilfælde står i feriens tegn. Hvis altså, man må blære sig lidt. Det er helt mærkeligt med alt den tid, man pludselig har mellem hænderne. Det skaber lidt af et paradoks; mine hænder kribler for at tilplastre siden her med indlæg, men feriedagenes snegletempo og manglende produktivitet skaber ikke ligefrem sprudlende historier at berette om. Helt omvendt af hverdagen, hvor lange dage betyder minimal aktivitet herinde. Det til side, øver jeg mig i at holde ferie – der bliver konstant (okay, måske ikke konstant) tjekket op på vores konference og lektieside, og så er jeg måske kommet til at tage endnu et fritidsjob. Så det er vist løgn, at ferien indtil videre ikke har været præget af produktivitet, det er bare ikke den spændende af slagsen 😉 For at hive mig væk fra computeren og ud i det skønne vejr, har jeg heldigvis formået at få travet skoven og strandkanten tynd på daglig basis. Kombinationen af det gode selskab i form af gode veninder og min firbenede favorit, samt omgivelserne og den friske forårsluft har den skønneste, fortryllende effekt på mit humør.

Dagen har indtil videre stået i feriens tegn; den startede langsomt med en morgenbøf, Mads & Monopolet, stearinlys og en kaffekop, der på mystisk vis blev fyldt igen og igen. Derefter en tur langs vandet med begge de firbenede. Jeg har nu smækket benene op, spist frokost og genset et afsnit Friends (okay, to) for tusinde gang. Den resterende dag skal bruges på lidt arbejde, der skal afleveres i dag, en omgang PT i eftermiddag, måske lidt læsning, og så har jeg købt ind til et stenalderbrød med squash, det er vist halvandet års tids siden, jeg sidst har lavet sådan et. Måske en enkelt gåtur mere og et smut til fiskemanden også kommer på programmet. Who knows. Det er vilde sager 😀

   

3 kommentarer

 • Rikke

  Stemmer for et blogpost med den stenalderbrød-squash opskrift! Det lyder specielt, men lækkert 😉
  God ferie til dig, søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du kan få den her, for der er vist ikke så meget revolutionerende over den opskrift 😉 Det lyder lidt specielt, men det kan hverken ses eller smages; det gør blot brødet mere let og luftigt – man kunne måske sige mere “brødagtigt”.

   Ingredienser:
   – 5-6 små gulerødder, revet fint
   – 1 squash, revet fint
   – 2 tsk salt
   – 1 pose Stenalder Brødmix fra Urtekram (alternativt blot 500 g blandede nødder, frø og kerner)
   – 5 æg
   – 2 spsk olivenolie
   – 2 spsk HUSK (kan udelades)

   How to:
   Opvarm ovnen til 170 grader (over- og under). Bland det hele sammen i en skål. Bages i en foret form i 60 minutter.

   Det giver et kæmpe brød, så jeg har skåret det ud i skiver og frosset ca. 2/3 ned – blot et tip.

   P.S. Sender en masse lykønskende tanker i din retning – du er så sej! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Lyder smadder lækkert!
   Taaaaaaaak, det var sødt af dig :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage blandt de levende