De pæneste træningssko

Selvtilfreds søndag

Det er søndag, og jeg har smækket fødderne op på den der selvtilfredse måde. Det har været en produktiv dag på den hyggeligste søndagsfacon, og jeg er vild med det. Jeg har både tjekket alle krydserne af på listen og trukket vejret helt ned i lungerne adskillige gange, mens benene koncentrerede sig om at bestige bakker, ansigtet blev badet i solskin, og øjnene nød hvert et glimt af min yndlingsby, der dufter af forår. Det var lige til et dameblad. Alt, er selvfølgelig en løgn, for jeg mangler stadig at kigge på en lang række græske skulpturer fra den største og tungeste af alle bøgerne, og så mangler jeg vist også noget andet, men der mangler vel altid et kryds på listen, og jeg vil altså i seng om lidt. Jeg skal nok nå det. Sagde hun. Naivt. Dagen i dag startede halvtidligt og halvlangsomt. Der blev set på afleveringer, der blev gjort rent, og der blev nydt solskin på terrassen. Ret rart. Senere blev der trænet, derefter arbejdet og dernæst blev der hygget og snakket og grinet. Indimellem blev der spist og lavet ingenting. Mine batterier er vist opladede og klar på en ny uge.

Billede til blog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De pæneste træningssko