Januar oprydning

Om altid at komme for sent

 photo 12467995_10206737278923853_1109637382_n_zpswfl72tjm.jpg
Jeg kommer altid ud af døren i sidste øjeblik, altid. Og jeg hader det. I dag var ingen undtagelse, og jeg skulle endda først møde kl. 10.00, det er næsten en bedrift at komme for sent til det. Da jeg stod med skoene på fødderne og tasken på ryggen, gik det op for mig, at jeg havde glemt kagen. Kagen, jeg i går stod og bagte, imens jeg bandede og svovlede over, hvor meget jeg hader kageordningen på matematikholdet, da vi kun er 10-12 stykker, og det derfor føles som om, at man skal have kage med i tide og utide. Ja ja, det er da meget hyggeligt, men jeg gider sgu ikke stå og bage kage tirsdag aften, fordi jeg skal. Og nej, det tegner ikke til, at jeg engang om mange år bliver overskudsmor med stort O. Det tegner vist mere til købekagen, den gode fra Emmery’s, selvfølgelig, som man ikke selv skulle stå og bage. Det tegner vist også til, at jeg får en stram økonomi 😉 Nå, sidespor, tilbage til historien. Jeg havde glemt kagen og måtte i panik drøne tilbage efter kagen – og med panik, mener jeg – it wasn’t pretty. Jeg haster mod skolen 5 minutter i og når det skisme, næsten. Med prusten, stønnen og pandekager under armene på den grå t-shirts, men altså.

Nu kommer vi til klimaks, for vi skulle ikke have matematik i dag. Det var aflyst. Det er første (og sikkert sidste) gang i mit liv, at jeg har og kommer til at ærgre mig over et aflyst modul. Men det gjorde jeg altså, kagen (eller det, der var tilbage efter cykelturen) blev lidt undskyldende delt ud, og jeg har selvfølgelig gemt et stykker eller tre i fryseren til en regnvejrsdag. Dem har vi jo mange af. Den ligger derinde sammen med nytårskagen, nu må vi se, hvornår de bliver adskilt, jeg har på fornemmelsen, at det er snart. Efter ærgrelsen kom lettelsen, for jeg elsker at få “en ekstra time” foræret, det er altid der, jeg når allermest og har mest overskud og størst smil på læben, og i dag er ingen undtagelse. Hvis jeg var rigtig fornuftig, havde jeg selvfølgelig også skrevet videre på min samf-aflevering, men altså, jeg skal til træning hos Le Coach om 30-ish minutter, så må hellere lade batterierne optimalt op. Det er vel det mest fornuftige? 😛 Ellers kommer jeg vel for sent. Det gør jeg nu nok alligevel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar oprydning