Hverdagslys

Mit liv udover serier og sofa

DSC04819Temaet herinde har længe været sofa, serie og for en kort periode, SRP. Sådan mere eller mindre ubevidst. I virkeligheden bunder det i, at når jeg endelig har fingrene på tasterne og pusler om et nyt indlæg, så er det oftest fra sofaen, imens en serie kører, og jeg nyder en tiltrængt pause. På den bevidste side, har jeg været lidt træt af den tendens, jeg selv kørte herinde tidligere med at skrive ned op og side ned, om alle de bolde jeg kunne jonglere på én gang. For det var jo en løgn, ikke, at jeg prøvede, men at jeg kunne. Hvis I forstår? Det var for meget, og derfor har jeg trukket en skarp modpol op. Måske for skarp, men hvad fa’en. Jeg opdagede så i dag, at jeg aldrig har fået opdateret ‘om mig’-siden herinde, så det må betyde en opdatering på mit liv, udover serier og sofa.

Jeg har en håndfuld måneder tilbage i gymnasiet, hvorefter den virkelige verden kalder. Jeg er glad for at gå i skole, især for dansk faget og faktisk også matematik (hvem havde troet det?), men jeg glæder mig efterhånden til at nå den anden ende. Det ville være løgn at sige, at jeg ikke tænker meget over det kommende år, for det gør jeg. I den grad. Jeg synes, det er spændende og skræmmende på samme tid. Til de, der ikke ved det, flytter jeg til august fra Aarhus til KBH, Bryggen for at være præcis. Det var egentlig tænkt som et opholdssted til et enkelt sabbatår, men jeg har efterhånden lyst til at blive der, så længe det er muligt. Det ville være trygt at starte direkte på en uddannelse, men det kommer ikke til at ske. Jeg skal arbejde, rejse og starte på et nyt kapitel. Når jeg er klar til at tage hul på endnu et kapitel, drømmer jeg om at læse medicin.

Det var fremtiden, men hvad sker der så lige nu? Lige nu nyder jeg at bo i min kælderlejlighed (jeg skal snart have jer på en room tour!). Jeg nyder hverdagen, der byder på skoledage, veninder og kaffe, afleveringer, familie og træning. Jo, og så byder den altså også på serier og sofa! Det kan vi ikke komme udenom. Eller, jeg hører faktisk flere podcasts, end jeg ser serier. Jeg træner én gang om ugen med, hvad jeg vil betegne som verdens bedste PT’er, resten af tiden træner jeg i Performance Gym Aarhus, og for at det er muligt, og jeg samtidig kan køre mit øko-show, så arbejder jeg. Jeg har efterhånden fire mindre jobs, der alle er fleksible og perfekte til min hverdag.

DSC04821 (1)

Jeg forstår forresten godt, hvis I er trætte af de efterhånden altdominerende iPhonebilleder, sagen er den, at jeg i agression har hivet mit hukommelseskort til kameraet lidt voldsomt ud, og det er ikke kønt. Så jeg skal have købt et nyt, igen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagslys