Jeg sælger ud

Så er vi i gang

 photo 1510447_517657904998153_784186110_n_zpsnyzf8d3f.jpg
SRP er i gang, og herhjemme lægges der hårdt ud – med sygdom. Det er eddermame bittert, at sygdom for blot anden gang i år vælge at ramme min krop netop denne uge. Øv siger jeg bare. Jeg satser stærkt på, at skidtet har forladt min krop i morgen, hvis bare jeg sørger for at få slappet af og sovet ud. Dynen er derfor hevet med ind i sofaen, og næsen sidder limet til bøgerne og skærmen. Bøgerne, der fortæller om dannelsesperspektiver, litteraturen som refleksionsform, og så er der dem, der kombinerer dem begge. Skærmen, der skiftevis fortæller om det samme og flimrer med Modern Family. Det hele føles en smule overvældende lige nu, lidt som at være med i et løb, et marathon. Jeg mistænker, at det er derfor, min krop vælger at stå af allerede på 2. dagen, og 10×10 squat, dem mistænker jeg også lidt for at udtrætte min krop til den gode side. Ja, når man sidder her og sluger humaniora, kan man måske tendensere til den mistænksomme, kritiske type 😉

Men mon ikke det går det hele? Jeg er i hvert fald glad for både emne og problemformulering, og 2 uger jo lang tid. Jeg havde som den planlægningsfreak, jeg er, selvfølgelig lagt en stram plan for præcis, hvor hvad og hvor meget jeg skulle læse, og i hvad tidsrum, men så kom den der virkelighed og bed mig i røven. Måske der er en, der prøver at fortælle mig, at jeg skal slappe af? 🙂

Jeg blev forresten gjort opmærksom på, at jeg har (været en tumpe og) glemt at indsætte et link til min Trendsalesprofil, det får I HER.

4 kommentarer

 • Cathrine

  Er også godt i gang vi startede faktisk i torsdags, så er alligevel et godt stykke inde! I starten følte jeg mig vildt presset, men jeg har virkelig indset at to uger er riiiigeligt med tid, og man behøver altså virkelig ikke skrive den hele på fem dage. Så er det bedre (og hyggeligere!) og tage sig ret god tid, drikke gode kopper kaffe, og også tillade sig selv at holde lidt fri og komme udenfor for at se dagens lys lidt engang imellem 😉 men altså, held og lykke fra en i samme situation, og god bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder præcis som min proces, de to første dage var ikke heeelt så afslappede, men nu er det fandeme hyggeligt og stille og roligt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke!

  http://signeebbesen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sælger ud