Når man bare ikke gider mere

Nu med bedre attitude

 photo 12387750_10206610024542573_2046927641_n_zpsl0bxpocl.jpg
Den gode attitude er vendt tilbage, pludselig er det blevet ret hyggeligt det her SRP, måske fordi jeg nu er 1,5 side fra mål. Det hele virker overskueligt og spændende igen. Vi har et lidt turbulent forhold; SRP’en og jeg, men jeg tror næsten, det ender vemodigt, sagde hun halvt ironisk, halvt ærligt. Jeg har altid været vild med slutningen af en skriveproces, hvor man går og retter det hele til, sletter lidt, skriver lidt, det er en sådan en dejlig hale på processen – forudsat, at man ikke sidder natten før, dér er det ikke så hyggeligt. Jeg har 7,9,13 ikke siddet søvnløs oppe med øjnene hypnotiseret klistrede til skærmen. Tværtimod kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har sovet så godt og tungt, det er lækkert. Lige nu ligger en halv butternut squash i ovnen og forhåbentlig glæder sig til selskabet af en bunke ris, lidt blomkål og så enten en røvsparkende bøf eller kylling fra selskabet ovenpå.

Alt imens sidder jeg med bagdelen placeret solidt i sædet og badet i skæret fra et halvt dusin stearinlys, jeg i et forsøg på at gøre det her så hyggeligt som muligt har tændt på de fleste flader i hyblen. Det vil sige, ovenstående scenarie skete for en (nu næsten 2) time(r) siden – jeg blev overrasket på den der fantastiske måde af en ringende telefon. I den anden ende af røret klukkede et af mine alleryndlingsmennesker, der netop havde ramt dansk jord. Og nu indbyder de ovenpå til hundetur, mon jeg nogensinde bliver færdig med dette indlæg? Jeg er tilbage, og nu må jeg hellere udgive det her indlæg. I dette øjeblik foregår der en duel i mit hoved; endnu et afsnit How I Met Your Mother eller lidt skriveri? Hmmm. To be continued.

P.S. valget endte på kylling. Hvis nu spændingen trak tænder ud 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man bare ikke gider mere