Skulle man?

Jeg sælger ud

 photo TOslashj_zps4emxijlf.jpg
Af garderoben, altså. Jeg er ved at drukne i tøj, jeg ikke bruger (og ikke kan passe), så jeg har smidt en masse af det på Trendsales. Jeg trænger til at få ryddet ud og skabt lidt mere luft, ja og måske gøre plads til nyt 😉 Hvis det skulle have interesse, er I meget, meget velkomne til at kigge forbi og se, om der er noget, der falder i jeres smag – jeg er god at forhandle med og vil bare gerne af med det hele hurtigst muligt. Jeg mangler stadig at lægge lidt op, bl.a. to-tre par Acne Jeans og lidt sko. Det meste af det er aldrig brugt eller kun få gange, der er fx den lækreste lædernederdel, jeg er aldrig er kommet i gang med at bruge, så den søger et nyt hjem. Billederne er ikke super gode, så skriv endelig, hvis jeg skal sende nye billeder.

Link HER 😀

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skulle man?