Nu med bedre attitude

December på 5 dage

 photo 12399330_10206670270728690_1807865574_n_zpssjaemrpw.jpg

Så nået julen skisme at trille forbi, inden jeg nåede at kigge ind. Mit nytårsfortsæt bør vist være ikke blot at tænke indlæg, men rent faktisk at skrive dem 😉 Mit hoved var indtil for et par dage siden omkring november, og det mest julede, der var røget indenbords, var en appelsin, så jeg prøvede desperat at omgive mig med en koncentreret omgang julestemning med nelliker på panden, varm the, brunkager og julemusik. Det har været nogle skønne dage her efter afleveringen efter opgaven, selvom hjemmemennesket her knap nok har været hjemme. Efter aflevering mandag smuttede jeg med under armen på min mutti rundt i byen, hvorefter jeg drønede hjem til nogle søde piger og gjorde mig klar til at smutte i byen. Dagen efter kørte jeg med tungt hoved ned på skolen og sugede den sidste juleafslutning til mig, hvorefter jeg drønede videre til brunch med to af mine alleryndlingspiger. De sidste (og første) julegaver blev købt, og jeg smuttede ned til min far, papmor og lillebrødre og holdt en pre-juleaften.

Lillejuleaften startede med en omgang PT, der slog mig halvt omkuld, og gjorde en en halv time på øjet til en guddommelig (og nødvendig) stund. Om eftermiddagen satte vi 3D-brillerne på og lod os hive med ind i Star Wars universet – sådan er det at være vokset op blandt brødre. Og så endda i selskab af Prins Henrik i joggingsæt, jeg var vild med det. Nu er planen at få (gen)set alle Star Wars filmene inden nytår, vi er godt i gang. Juleaftensdag satte jeg af sted på mit nye lyn til en bentræning efterfulgt af et “dejlig” mix af prowleren og airbiken, jeg siger jer, at man træner godt på slik og brunkager 😉 Dagene herefter har været stille og rolige med af frisk luft og en forsøgen på at komme udenom så meget julemad som muligt. Det er altså ikke min kop the – undtagen det juleaften (og det søde), det er jeg vild med.

Lige nu er jeg krøbet under dynen og planlægger en date med Netflix og tidligt i seng. Ferie, jeg er vild med dig.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med bedre attitude