December på 5 dage

10 tegn på, at du trænger til hverdag

 photo PicMonkey Cohllage_zpsxh3spu1f.jpg
Jeg har efterhånden levet skemafrit i en lille måneds tid, og selvom den halve tid blev brugt på skriverier, så lyder “hverdag” ikke så slemt længere. Jeg glæder mig faktisk. Nærmest. Jeg troede aldrig, at det skulle ske, men jeg er seriemættet; jeg har endda åbnet en aflevering til midt januar, åbent – ikke begyndt på, bare rolig. I skrivende stund er hvalpen ved at splitte hytten ad i en hed kamp med en skotøjsæske. Det er tydeligt, hvem der vinder, og hvem der taber. Taberen er selvfølgelig undertegnende, der efterfølgende skal samle hvert lille stykke pap op fra gulvets ellers rene fundament. Når jeg formår at få lettet min ferietunge bagdel, skal jeg have smidt en torsk i ovnen, det kan få lov at hygge sig derinde, mens tilbehøret kræses om. Forhåbentlig fordufter torskens odeur, inden der kommer selskab.

Listen, der giver hverdagen et nyt lys:

  1. Man synes alt før kl. 8.00 er uhyggeligt tidligt. Ja, umenneskeligt, ligefrem.
  2. I tråd med ovenstående, græder man næsten ved tanken om et vækkeur. Hvad er det egentlig?
  3. Man har prøvet det der, de kalder “løb” – endda om morgenen.
  4. Ens kort er i skidt tilstand, virkelig skidt. Damn you julegaver og nu udsalg
  5. Man bruger ord som “skidt”.
  6. Man sætter sig formelt ned for at skrive en række nytårsforsæt, man aldrig kommer til at følge og har glemt alt om i februar. Det var en roman om måneden, sagde du? Mindre tid online? Nice.
  7. Man duller sig overdrevent op, når man skal ned i SuperBrugsen. En anledning, er en anledning.
  8. Joggingbukser er man til gengæld ikke meget for at slippe.
  9. Man har hørt sin playliste så mange gange, at yndlingssangene pludselig alle lyder som noget fra Melodi Grand Prix.
  10. Man er begyndt at høre Justin Bieber. Sorry, 16-årige mig, jeg er faldet i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December på 5 dage