Økonomi og prioritering

Træt mandag morgen

 photo DSC05070_zpstbwuiien.jpg
Jeg begår efterhånden hver weekend den fejl, at jeg sover som en bjørn i vinterhi i weekenden, og derfor ligger søvnløs natten fra søndag til mandag. I går var ingen undtagelse, og jeg er i dag vågnet i lettere zombietilstand. Da jeg først skal møde kl. 10.00, var planen at starte dagen med en torsotræning, men som timerne gik og søvnen forsvandt fra min næsetip, besluttede jeg mig for at rykke træningen til i eftermiddag og prøve at indhente lidt søvn. Hvornår vågner jeg så? 45 minutter efter det oprindelige og 45 minutter før det planlagte = træning var ingen mulighed, og søvn var der ikke så meget af. Hvad gør man så? Man forvandler da sine æg til én stor pandekager, drikker lidt ekstra kaffe og hygger sig med et afsnit eller to af Modern Family (min nyeste serieafhængighed).

Det lyder måske mærkeligt, men nogle gange kan jeg godt lide at være lidt småtræt, hvis altså det betyder, at man husker at hygge lidt mere om sig selv (og gå tidligt i seng). Jeg har derfor planer om, at så snart jeg kommer ind af døren fra træning, hopper jeg i et langt varmt bad, tager et sæt joggingtøj på og derefter kaste mig i sofaen med et tæppe og en kop the og prøve at gøre det lidt hyggeligt at skrive aflevering. Og så håber jeg selvfølgelig, at jeg sover som en sten i nat.

Hav en skøn mandag<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økonomi og prioritering