Når det hele vender

Skulle man?

 photo PicMonkey Collage_zpsnwzl27do.jpg
Det sker engang imellem, og det er sket igen – jeg har fået en uovervindelig trang til at forandre lokkerne. Denne gang i en mere radikal boldgade end sædvanligvis, jeg er nemlig blevet helt forelsket i Jennifer Lawrences lyse page (indrømmet, jeg har også et kæmpe girl crush på hende, men lad nu det ligge), og selvom jeg er blevet ret glad for det lange mørke, så får tanken om forandring det til at krible i mig. Jeg har faktisk allerede bestilt tid. Til i overmorgen. Jeg gik hele tiden og ventede på, at jeg ville fortryde det mørke dengang i foråret, men det gjorde jeg aldrig. Det har efterhånden udviklet sig til min egen hårfarve, hvilket jeg er vild med, men alligevel synes jeg vist, at min “rigtige” hårfarve er det lyse. Det er en stor beslutning på det overfladiske plan, og som jeg har sagt til mig selv hele dagen, så er det jo bare hår – alligevel vil jeg gerne høre jer, hvad I synes?

8 kommentarer

 • Linea

  Do it! en lang page ville klæde dig. Du ville få det friske pus, du eftersøger (fornemmer jeg), og du får en chick frisure, der kan styles på et hav af måder. Som bonus får du klippet de slidte længder af, hvilket vil få dit hår til at fremstå sundt. Af samme årsag hælder jeg nok personligt til at du forbliver i den brune genre. Du har formentlig i forvejen hår til den tørre side, da du har krøller, og sådan noget lysning er hårdt for det kære hår (hvilket du jo allerede ved). Desuden er det langt mere økonomisk at embrase sin naturlige hårfarve. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg gik sgu all in, men du har helt ret, det fornuftige havde været at beholde det mørke, men for fa’en nogle gange må fornuften blive liggende over i hjørnet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  Jeg siger; ja, ja, JA!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja! gør det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Gør det, gør det, gør det! Tror virkelig det vil klæde dig 🙂 Nu når jeg alligevel kommenterer, skal du lige have lidt ros med på vejen. Jeg elsker virkelig at følge med på bloggen, og elsker når der kommer nye indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, jeg er SÅ glad for det! Og tusind tak for de søde ord, det varmer virkelig her på en kold vinteraften :147:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det hele vender