PMS og søvnbesvær

Onsdagstip: Se Modern family

 photo TVGq2MLMWvjIKN_1_600_zpstmuxblsi.jpg
Jeg er en seriepige, det er der vist ingen tvivl om. Min nyeste serieafhængighed er faldet på Modern Family, som er noget af det sjoveste, jeg har set. Jeg har hørt megen snak om den, men det var alligevel først, da min bror tvangsindlagde mig til at se et afsnit (og et mere og et mere), at jeg fik øjnene op for denne geniale serie. Serien giver et virkelig fint billede på, hvordan det er at være en moderne familie, der på alle måder bryder med de traditionelle rammer. Og så er den sjov, virkelig sjov. Mit råd til jer at skynde jer ind på Netflix og tænde for Modern Family. Det vil I ikke fortryde. Afsnittene varer kun 20 minutter, så der er næsten altid tid til et enkelt. Eller to. Eller tre.

2 kommentarer

 • Rikke

  Er lige blevet færdig med alle sæsonerne på Netflix… Nu ved jeg ikke hvad jeg skal se? Men er du gal det er en virkelig
  god serie! Alle burde se den!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, jeg føler med dig, jeg er vild med, at jeg kun er i gang med 1. sæson! 😀 Hmm, har du set How I Met Your Mother? Den er liiidt i stil med Modern Family – eller den er i hvert fald sjov!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PMS og søvnbesvær