Lidt om alting

Når man skal lave lektier

 photo 12283175_10206478916184946_2027075781_n_zpsnoyklmna.jpg
36 sider til i morgen, siger du? Det kan han ikke mene, jeg må hellere skrive til et par eller ti andre om, hvor unfair, det er. Ved han ikke, hvor mange afleveringer, vi har? Puha, afleveringer, dem må jeg hellere lige finde nogle, der har lyst til at brokke sig om sammen med mig. Nu når jeg allerede er på Facebook, kunne jeg jo også lige skrive til hende, jeg ikke har set i 100 år. Hun er ikke på, ok, jamen så scroller jeg da bare lige en gang eller fem ned ad startsiden. Der var ikke noget spændende, jeg må hellere lige tjekke Instagram, det kan være, at der er sket noget spændende der. Nej? Så må jeg hellere lige tjekke Bloglovin’ måske Sneglcille har skrevet et nyt indlæg. Jubii. Genvist. Okay, nu burde jeg virkelig begynde på den aflevering, eller måske den anden, eller hvad med de 36 sider? Jeg må hellere lige høre nogle af de andre, hvad de startet på – og om de er startet. I gang med afleveringen, hmm, mon de andre skriver noter til de 36 sider? Hmm, hvor lang tid mon de har brugt på det? Hmm, mon jeg kan nå at komme tidligt i seng? Jeg er lidt sulten, jeg burde nok tænde for ovnen. Nu når jeg er herinde, kunne jeg vel lige så godt gå i gang med aftensmaden.

Jeg kunne også lige rengøre køleskabet, når nu jeg er herinde. Rengøre, vaske… Nå ja, jeg skulle jo lige hænge vasketøjet op. Vasketøj, vaske… Vaske gulv! God idé. Men jeg burde nok støvsuge først. Støvsuge, støv… Jeg burde måske også støve af. Og pakke taske til i morgen, jeg kunne også vaske tasken og shakeren i tasken. Jeg kunne også lige skolde min drikkedunk. Jeg er egentlig lidt tørstig. Og sulten, nårh ja! Aftensmaden! Okay, så er den i ovnen, tilbage til lektierne, men vent, et enkelt afsnit Modern Family gør vel ingen forskel. 3 afsnit senere… Maden er færdig! Så må jeg hellere se et afsnit til maden. Mon hundene skal luftes? En ansigtsmaske kunne være lækkert og et bad, et langt bad. Hårkur! Hårvask! Nårhh ja, opvasken. Alt for lang tid senere, lektier.

Jeg burde nok have skrevet jeg i stedet for man i overskriften 😉 

3 kommentarer

 • Mie

  Åh Gud, hvor er det passende på mig! Der er altid lige noget bedre at lave, der kommer til at sluge ens tid så man ender med at gå i seng efter 23, og stadig ikke har lavet lektier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hehe, Bare vent til uni. Der er én af de fem tekster, du skal læse til næste dag 36 sider 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg tænkte nok, at der ville komme en fra uni “og skyde den ned” 😀 Til mit ynks forsvar var det også til én ud af fire blokkes lektier 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om alting