Når man skal lave lektier

Den der utilstrækkelighed

 photo 5b4e5b35-55c1-4ded-9008-9dd09f7b56fb_zps6ofxpz0e.jpg
Jeg har sgu lidt en træls uge – for at sige det på jysk. Jeg er endnu engang ramt af søvnløshed, og er der er noget, der kan slå mig ud af kurs, så er det det. Det hele gik ellers så godt for tiden, og det gør det vel stadig, men for at hive en kliché frem, så føler jeg mig lidt utilstrækkelig for tiden. Jeg når ikke det, jeg vil, og selvom jeg siger til mig selv, at det er ok, så går det mig vist mere på, end jeg vil indrømme. Kender I det, når man hele tiden går rundt med en lille knude i maven? Man ved ikke helt, hvor den stammer fra, eller hvordan man får den til at forsvinde. Måske det er SRP’en, måske det er den manglende søvn, eller måske det er en blanding af det hele. Det bliver en ond cirkel, hvor den manglende søvn stjæler ens overskud, og det manglende overskud stjæler ens søvn. Hvis det giver mening. Jeg vil bare gerne sove, er det for meget at forlange? 😉

Der er nok ikke så meget andet for end at acceptere, at nogle perioder er sjovere end andre. I andre perioder må man sænke ambitionsniveauet og acceptere, at man ikke kan eller vil alting. Det går man ikke i stykker af. Men som jeg læste en skrive i sidste uge, så skal man aldrig sige, at man har en dårlig uge, før den er færdig, det kan jo nå at ændre sig 😀

1 kommentar

  • Anne

    Kender det alt for godt. Går selv i 3.g lige nu, og har SRP’en hængene over hovedet + alle mulige andre afleveringer. Det er som om at lige meget hvad man gør, hvor hårdt man arbejder, hvor hurtigt man løber, er man altid to skridt bagud. Jeg GLÆDER mig til at SRP’en er afleveret, så er det juleferie – og forhåbentlig går den der knude, du omtaler, i maven væk! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man skal lave lektier