Blomkålsris med svampe, hokkaidofritter og andet godt

Fremtidsdrømme og nutidsglæde

 photo 12181804_10206363120810134_441545603_n_zpsil33om78.jpg
“Du virker virkelig glad for tiden, det gør mig glad.” Sådan sagde min mor en dag, da hun fangede mig midt i kokkereringen af aftensmaden. Forinden fangede hun mig i en danse rundt på tosset manér til en playliste, jeg ikke er stolt af. Og hun har ret, det hele kører sgu ret godt tiden. Der er selvfølgelig mindre rare øjeblikke, som i dag, hvor jeg hele dagen har længtes efter min dyne og et par minutter (læs: timer) på øjet, men sådan er der vel altid et eller andet. I sidste uge var jeg to dage i studiepraktik på medicin. Jeg har længe gået med et ønske om at læse medicin og cirka på denne tid sidste år begyndte jeg at tro på, at det faktisk er en mulighed, en mulighed jeg ikke behøver at holde for mig selv. Jeg gennemgik en emotionel rutsjetur i løbet af de to dage, for det føltes eddermame rigtigt, sådan brikkerne falder på plads rigtigt. Hvilket jo først og fremmest er ret så fantastisk, men sekundært blev jeg også en kende overvældet over tanken om, at jeg kan starte på studiet om små 10 måneder, det er sgu en skræmmende tanke. Med fare for at lyde klichéagtig, er det altså overvældende så hurtigt tiden går.

Og hvad er det så, der gør, at tilværelsen indbyder til flere smil og mere dansen end almindeligvis? Grundlæggende er jeg bare glad for de ting, der præger hverdagen for tiden. Jeg er glad for at gå i skole, glad for min træning, glad for menneskerne omkring mig og glad for timerne derhjemme på sofaen. Det hele går så fint op for tiden. Og vigtigst af alt, er jeg blevet god til at stå ved mig selv, med den betydning, at jeg har mig selv med i mine beslutninger. Jeg har i tråd med dette valgt at smide det fedtprocentsfokus et vist sted hen og fokusere på at være stærk, glad og sund (whatever that is), men det kan vist fylde et helt indlæg eller to i sig selv. Jeg glæder mig til at skrive SRP (også mere om det senere), jeg glæder mig til skoledagene, og jeg glæder mig til, at de færdige, så jeg og en skøn veninde kan krydse Storebæltsbroen og snuse til livet i hovedstaden, i hvert fald i et år eller to. Mest af alt, glæder jeg mig på en måde, jeg aldrig har glædet mig til noget før, til at starte på studiet, forhåbentlig medicin, men det må fremtiden vise.

3 kommentarer

 • Karoline

  Hey! Det er da for fedt, du overvejer medicin. Jeg læser selv medicin og er (so far) rigtig glad for det. Hvis valget falder på dét studie, vil jeg meget gerne være behjælpelig med at svare på, hvad end du måtte rende rundt med af spørgsmål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Karoline!
   Juhuu, hvor er du sød! Det kunne jeg da sagtens finde på at holde dig op på! Hvor henne i læandet læser du?

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

   Hej Anne Sofie
   Undskyld jeg først svarer dig nu! Jeg læser i Aarhus, så det er selvfølgelig ikke alt, jeg kan svare på, hvis du ender på medicin på KU 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomkålsris med svampe, hokkaidofritter og andet godt