SRP-stress

En absurd fødselsdag

 photo 12025556_10206201376526628_1535610872_n_zpsvulqonbm.jpg
To minutter før mit vækkeur ringede i morges, vågnede jeg med en voksende forventning i min mave, lidt ligesom da man var lille. Jeg har nemlig fødselsdag, og der lå jeg og ventede på familiens skønsang, indtil det gik op for mig, at de nok ikke kom ned, så jeg stod op og greb ud efter min iPhone. Hvad står der så på den? Der står skisme, at første modul var aflyst, så jeg prøvede at vende tilbage til drømmeland, uden held, så jeg stod op. Jeg gjorde mig klar, og min mor og hundene kom ned med sang og gaver – hvis sang, der lød bedst, vælger jeg ikke at udtale mig om 😉 Jeg åbnede skønne gaver og smilede over hele femøren. Herefter gik det ned ad bakke, støt. Præcis, hvad der skete, holder jeg for mig selv, irriterende type, I know. Lad os bare sige, at min forventning om en idyllisk morgen med dyne og hvalp i sofaen krakkelerede.

Skoledagen fløj af sted, og derefter stod den på PT, hvilket jeg næsten glædede mig lige så meget til, som selve dagens overskrift. Da jeg gik ud derfra med PR i push press og en skælvende overkrop, vendte tankerne tilbage til morgenens begivenheder, og jeg besluttede mig for at sætte kurs mod Superbrugsen, da jeg mindes, at de havde to Ben & Jerry’s på tilbud, og hvad bedre end sådan en bøtte med en serie på skærmen og benene smækket op en lille time, før gæsterne arriverer? På vejen hjem udnyttede jeg, at jeg trods betontasken var på raceren, og derfor kunne give den lidt gas på overhalingsparametret med Spotifys “Højt humør” i ørerne, et dansende hoved og smilende læber, my type of fun 😀 Humøret er steget en smule, og med is i maven må jeg hellere få mig slæbt i bad og gøre klar til gæster, så må punktmængder mellem grafer og integration ved substitution vente til i morgen – der er god mad, en sød familie og verdens bedste chokoladekage i sigte.

 

Knus og kram fra fødselsdagsbarnet<3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SRP-stress