Vind plakater til en værdi af 1200 kr

10 ting der går op for en, når man flytter hjemmefra

 photo 0_zpsrfe5hc8s.jpg
Først og fremmest; TAK for jeres søde, søde kommentarer til konkurrencen, de går lige ind der, hvor sprinklerne truer med at antænde anlægget. Jeg skrev jo, at ønsker til indlæg var i højsædet, og det har I taget til jer, hvilket er pissefedt. Det er ikke fordi, jeg ikke selv ønsker at gå i tankeboks og hive indlæg ud af ærmerne, men når man har valgt at placere sin blog lidt uden for kategori, kan det være svært at vide, hvad der får jer til at klikke forbi mit virtuelle hjem. I virker til at være ret enige om indholdet – og det er heldigvis lige præcis det, jeg har allermest lyst til at skrive om, så det er bare win win. Nå men, en af jer foreslog et indlæg om uforudsete hændelser ved at flytte hjemmefra, hvilket jeg selv har tænkt på kunne være et skægt indlæg at skrive. Nu er jeg jo “snyde” flyttet hjemmefra, men det vælger vi lige at se igennem fingrene med 😉

 1. Saltskålen er ikke utømmelig, når man har brugt det sidste, er det slut – og det er ikke nok blot at råbe til mor, man skal skisme selv lette røven ned til salthylderne i supermarkedet.
 2. Glemmer man at lukke vinduet, når man tager af sted, er det stadig åbnet, når man kommer hjem. Mærkeligt.
 3. Det er ikke nok blot at tage rengøringen én gang om måneden, man hænger sgu på den hver gang. Hver uge. Hver gang.
 4. Det samme gælder opvasken, jo jo, du tog også borddæknings-, madlavnings-, og indkøbstjansen, men opvasken – den er også din.
 5. Til gengæld er spisebordet overflødigt, hvis du ønsker. Du kan nemlig bare spise aftensmad i sofaen, mor siger ikke noget. Og fjernsyne; det må gerne være tændt. Bare du husker at slukke det.
 6. Du kan ikke bare gå i seng, så snart du mærker trætheden kilde dig i nakken. Du skal først tage dig af opvasken, oprydningen, vasketøjet, madpakkerne, og alt det andet sjove.
 7. Toiletpapir og køkkenrulle? Husk det.
 8. “Maden er fææærdig”. Nope, det er den kun, hvis du har svinget gryderne først. Bommer.
 9. Fødderne på sofabordet og sko i stuen? You are in charge, you decide.
 10. Fredagsslik på en tirsdag? Ja da.

Fortsæt gerne listen 😀

12 kommentarer

 • Haha fantastisk og så rigtigt!
  Nummer 11: Det er faktisk også dig, der skal betale regninger hos el, gas og licens? Det er ikke helt fair

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg har en søster, som snart flytter til Aarhus. Jeg må vidst hellere, vise hende dette indlæg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, gør det! Hun skal glæde sig, der er også MANGE mega fede ting ved at bo alene – især i Aarhus :kissing_smiling_eyes:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg læste de første 6 punkter og ventede på at du nævnte noget med toiletpapir og/eller køkkenrulle. Det var den vigtigste lektie for mit vedkommende!
  Jeg kunne til gengæld godt lave et par forslag til andre jeg-er-flyttet-hjemmefra indslag. dem skulle jeg måske hellere parkere ovre ved konkurrencen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er altså også vigtig – og irriterende!! :sweat_smile:
   Det er en totalt god idé! Jeg tænkte faktisk på det samme, da jeg skrev dette her, så det ikke bliver alt for entydigt :smiley:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg flyttede knap en times kørsel væk fra mine forældre, da jeg skulle flytte hjemmefra, så udover din liste er her de, knap så sexede, ting, jeg måtte lære (på den hårde måde)

  1. Køleskabet gør ikke sig selv rent, ligesom fryseren heller ikke afrimer sig selv.
  2. Bare fordi du er så heldig at have opvaskemaskine,fylder denne altså IKKE salt og afspændingsmiddel på, eller renser filtret af sig selv – knap så fint mælkeskæg på ALT……
  3. Vaskemaskinen renser heller ikke sit filter af sig selv.. Dette måtte jeg lære på den hårde måde, hvor den en dag bare ikke tømte vandet efter en vask og var “låst” i flere timer – måtte panikringe til mine forældre, som sagde at der var ikke noget at gøre udover at tømme filtret nu, MED vandet i maskinen – nå men så fik jeg da også vasket badeværelsesgulvet med MANGE liter vaskemaskine vand…
  Note to self: ha’ lige bare tæer næste gang, ikke?
  4. Du skal selv lære at skifte en pære og hænge billeder (lige) op
  5. Alle dine planter dør hvis du ikke vander dem
  6. …. også dem på altanen
  7. Hvis du ikke tager altanhynderne ind om natten, bliver de våde…
  8. Du skal selv lære at skifte sikringer (gisp!), dog med far i telefonen

  Ja jeg er blevet handy efter jeg flyttede hjemmefra :161: :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er jeg et dårligt menneske, hvis jeg ikke kunne lade værre med at trække på smilebåndet over forestilling af opvaskemaskinens oversvømmelse – samt misunde dig lidt for din opvaskemaskine? 😀 Planter er jeg SÅ meget med på, jeg er dræberen over alle dræberne af planter, ikke særlig overbevisende for mine moderlige instinkter 😉

   Det er så nederen i situationen, men det er altså også lidt sejt at være handy og selvstændig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • efter at have læst din liste glæder jeg mig på underlig vis til at flytte hjemmefra. Nok mest pga. det med sko i stuen og aftensmad i sofaen :lion:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, det skal du altså også! Det er det fedest, til trods for de mindre sjove sider 😉 Har et indlæg i ærmet om aaaaalle de fede ting, det også medfører – og den er lang 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  Edderkopper skal du selv fjerne .. Forsikringer skal du selv betale .. Det er ikke nok kun at støvsuge gulvet – loftet og møblerne trænger også en tur en gang imellem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • OG stankelben!! Er det nu, jeg skal indrømme, at jeg en dag ringede efter min mor, fordi en flok stankelben holdte fest i hytten? 😛 Jeg er ikke stolt over det, især ikke over, at det skete igen 3-4 gange 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind plakater til en værdi af 1200 kr