10 ting man glemmer om hverdagen

Torsk med spinatsalat og broccolimos

 photo DSC04929_zpsbljlpmwx.jpg
Fredag aften. Aftenen man i hårde uger ser frem til som en kærkommen afveksling til hverdagens tumult. Denne uge har som tidligere nævnt hørt under kategorien “hård lorteuge”, så jeg glædede mig som ind i pokker til denne fredag aften. Den var fuld af rare planer, som jeg slet ikke kun vælge imellem; grillaften og byen med klassen, middag med en skøn veninde eller teatret med min søde faster – og hvad endte det med? Jeg endte sgu alene hjemme på sofaen med skinnede ren lejlighed, make-up i fjæset og boblende gryder (okay, ikke helt sandt). Ikke lige som jeg i mit hovedet havde forestillet mig aftenen, men sådan går det nogle gange, og det endte faktisk med at være lige det, jeg havde brug for. Jeg fik heller ikke lavet nogen af de afleveringer, jeg havde planlagt at gå i krig med, og det er altså også ok. Jeg fik slappet af, sådan rigtig slappet af, og jeg vågnede i morges for første gang i små 2 uger med følelsen af at være ovenpå. Jeg følte mig som mig selv. Følelsen af glæde og at være helt igennem udhvilet. Så jeg kastede en lækker morgenmad bestående af varmrøget laks, lidt grønt, nødder og kaffe i ganen og begav mod PG til en omgang bentræning.
 photo DSC04925_zpswqihvnqk.jpg
 photo DSC04928_zpsifnofzkt.jpgJeg har faktisk frygtet denne weekend en smule, da den ifølge kalenderen på ingen måde indbød til afslapning, men et tætpakket (og lidt udmattende) program, men jeg har totalt gå på mod i dag, så bring it. Også selvom benene er halvlammede, og vi om lidt skal ræse Marselisløbet. Der er intet god musik, en god nattesøvn og en stor bøf ikke kan fikse 😉 Men det var jo egentlig ikke bøf, det skulle handle om; det skulle handle om fisk, mos og salat – nemlig dagens lækre menu i går.
 photo DSC04930_zpsij7znjld.jpg

Det skal du bruge til 1-2 personer:

 • 225 g torsk
 • 1 broccoli
 • 1 pose ærter ærter (400 g)
 • Salt og peber
 • 1/2 bakke babyspinat
 • 1-2 tomater
 • 2 gulerødder
 • Feta

Sådan gør du:

 1. Start med at tø ærterne op (evt. bare kogende varm over i en si)
 2. Sæt en gryde over med vand
 3. Skær broccolien i mindre stykker (inkl. stokken)
 4. Kog broccolien til det er “mørt”, hæld vandet fra
 5. (Stav)blend broccolien og ærterne lidt af gangen – smag til med salt og peber
 6. Skyl spinaten i koldt vand og anret det på tallerknen
 7. Skær tomaterne ud i små stykker og placer det ovenpå spinaten
 8. Skræl, vask og skær gulerødderne i skiver
 9. Vand en pande op med godt med smør
 10. Lynsteg torsken og krydder den med salt og peber
 11. Skær fetaen ud i små firkanter og anret ovenpå salaten
 12. Placér fisken på tallerknen og spis 🙂

 photo DSC04930_zpsjgtoqll6.jpg

 

Nu af sted. Hav en skøn lørdag søde jer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting man glemmer om hverdagen