Selvfølgelig skal du have bikini på

Om at have sit eget

 photo DSC04901_zpsxjduxvdw.jpg
En veninde spurgte mig forleden, hvor jeg bruger mest af min tid; ovenpå eller nede hos mig selv? For mig var spørgsmålet helt absurd – hos mig selv, selvfølgelig! Jeg er SÅ glad min lille “lejlighed”. Efter at have ventet i en årrække, hvoraf jeg det sidste år har været på kanten til ekstase ved tanken, havde jeg en bange anelse om, at det ikke ville leve op til mine forventninger. Jeg havde efterhånden fået gjort flytningen til løsningen på alle hverdagens kabaler. Det hele skulle nok falde i hak, så snart etagerykningen var komplet. Har det så levet op til mine forventninger? Det har slået dem. Helt i gulvet. Jeg er så glad for det. Jeg føler mig simpelthen så priviligeret. Min familie er blot 30 sekunder væk (fx hvis jeg er i tøsemood, og stankelben har fundet sin vej til mine varme stuer) – eller hvis man har glemt at købe toiletpapir, er det da ret luksus ikke at skulle ud i regn og slud, men bare et smut med lange fingre oven på.

En anden spurgte mig, om jeg ikke er bange for at blive ensom, og til det er svaret meget enkelt; det er jeg på ingen måde. Jeg nyder mit eget selskab, jeg lader op i mit eget selskab. Det giver mig ro og overskud ikke at skulle tage stilling til andre i ny og næ. Med det sagt, er pavestolt hver gang, jeg fremviser mit ydmyge hjem. Jeg glæder mig sådan til at give jer en roomtour! Sådan at have veninder over til langt ud på natten, der nyder et glas vin og vender verdenssituationen, det er simpelthen noget af det bedste, jeg ved. Jeg er vild med at skabe mine egne små rutiner i egne rammer, især morgenerne hernede er så hyggelige og stille og rolige – med god tid til at nyde kaffen og dagens første måltid. Og så er det da ingen hemmelighed, at det bedste næsten er at have eget køkken. Det forbliver jeg altså høj på.

Nu vil jeg smutte ud i det netop omtalte køkken og kreere mig et aftenmåltid, hvorefter lektiekrigen startes. Hav en skøn, skøn aften<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvfølgelig skal du have bikini på