Om at have sit eget

En aften i selvforkælelsens tegn

 photo DSC04913_zpsibordodu.jpg
3.g. kører på 7. dagen, og allerede føler jeg mig en smule besejret. Den sejr skal det, jeg har udråbt som det bedste år, selvfølgelig ikke have. Så jeg har udnyttet det at have egen hybel og taget en aften på langs. Jeg havde lovet mig selv at prioritere søvn højt i år, men i går tog en shitstorm af lektien pusten fra mig, og jeg endte lidt senere under dynen end planlagt, og randerne under øjnene er blot camoufleret af effekten fra Spaniens bløde solstråler. I eftermiddags svedte jeg mig igennem første dag på det nye program, hvilket sugede den sidste rest energi ud af mig. Her til aften besluttede jeg mig derfor at stoppe med at kæmpe imod trætheden. Så efter at have slubret aftensmaden i mig, fik tanken om en aften på langs (og dessert!) mig op i tempo, opvasken blev klaret, vasketøjet hængt op, kroppen kom under bruseren og i joggingtøjet, ansigtet fik en ansigtsmaske og derefter startede en tiltrængt aften.

Jeg skal først møde klokken 10.00 i morgen, så planen var egentlig at smutte ned og give benene en tur fra morgenstunden, men det bliver altså udskudt til efter skole. I stedet bliver lektiekrigen i morgen tidlig, og jeg tager aftenen i brug til big surprise…. Grey’s Anatomy! 😀 Jeg har endelig fået sat fjernsynet til, smidt den trætte krop på sofaen dækket af dyner med maven fyldt af lækre sag, alt imens stearinlys spejler deres skær og aftenbrisen kommer snigende fra den kølige august aften. Og så går jeg sgu i seng om lidt. Love it.

4 kommentarer

 • Helene

  Jeg elsker den måde du formulerer dig på, alting fremstår så idyllisk, og det lyder virkelig som om, at du nyder hvert sekund af tilværelsen. Det er sgu dejligt at læse.
  Forsat rigtig god aften :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød. Jeg prøver i hvert fald på, at få hver dag til at svæve lidt udover det ordinære, smile over de små ting og lege lørdag på en onsdag. Idyllisk var det dog ikke i går, da lektiehelvedet tog til 😀

   Mange tak og i lige måde<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er dit smukke sofabord fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er “desværre” et, jeg har lånt af min papmor, som hun købte, da hun flytte hjemmefra, så jeg tror ikke længere, det er tilgængeligt – det er jeg ked af, men smukt er det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have sit eget