Bag facaden

10 ting man glemmer om hverdagen

 photo PicMonkey Collage_zpsnlnyjra1.jpg
I feriens glædesboble er det nemt at glemme hverdagens til tider mindre pæne sider. Især i sommerferien, hvor ferien hurtigt bliver hverdagen. En hverdag i langsommere tempo, en hverdag, hvor man vågner af sig selv og går i seng, så snart trætheden kilder en i nakken. Det var tider 😉 Da ferien lakkede mod ende, begyndte jeg så småt at glæde mig til hverdagens tumult. Jeg glædede mig til rutinerne, morgenstunderne og følelsen af at være produktiv og få udrettet noget. Hvad jeg dog ikke tænkte over, var, at jeg var begyndt at tage feriens luksuriøse tilstand forgivet, og det er der altså kommet denne liste ud af.

10 ting man glemmer i ferien om hverdagen: 

 1. Man glemmer, at 10 minutter om morgenen i “på vej ud af døren mood”, går hurtigere end 1 minut i en killer matematik time
 2. Man glemmer, at make-up ikke er en unødvendighed, som man i feriens hellige boble kan tænke
 3. Man glemmer, hvor træt man kan se ud. Jævnfør ovenstående
 4. Man glemmer, horroren der falder over en hver morgen, når vækkeurets skrigende tone afbryder ens tur til drømmeland
 5. Man glemmer, at grunden til, at man ikke propper hvert sekund af hverdagen med sjove stunder, er, at man ikke har en utømmelig konto af overskud
 6. Man glemmer de dage, hvor man er klar til at gå i seng kl. 17.00
 7. Man glemmer den uendelige liste af praktiske ting og sager, der skal inkorporeres for at få maskinen til at fungere – også når man er træt og bare vil i seng efter bunkevis af lektier
 8. Man glemmer, hvordan træthed føles, og hvilken luksus det er at være udhvilet
 9. Man glemmer, at
 10. Man glemmer at smile de dage, hvor det regner med ulykker – og huske på dagen i går, hvor lykken var en anden. Se bare alle de skønner i ovenfor, og se flere på Instagram @ansobh

Nogle uger glider hverdagen som en velsmurt maskine, andre uger; not so much. Denne uge hører for mit vedkommende under sidstnævnte. I dag fx startede ud med en forstyrret nattesøvn, en morgen, hvor tiden løb og på cykelturen i regnvejr cyklede en dame ud foran mig, så vi begge var på vej til at kysse asfalten. Det var jo fedt. Så startede en lang skoledag, en dag, hvor min vandflaske lækkede og min taske blev våd. Jeg snublede over em ledning og faldt som en anden klodshans ind i klasselokalet. Jeg misforstod en aftale med en veninde og sad 1,5 time og ventede, da jeg så gik mod min cykel, sad låsen på min cykel igen fast, og jeg blev reddet af min matematiklærer. Også fedt. Nu har jeg nydt hver en bid af en lækker aftensmad, og så smutter jeg sgu snart i seng – efter lektierne, selvfølgelig. Der er jo også en dag i morgen. Jeg glæder mig.

 

Please sig, jeg ikke er den eneste, der synes, det er hårdt at komme i gang med hverdagen igen? 🙂

2 kommentarer

 • Du er ikke den eneste! 3g er allerede ved at trække en lang død ud af mig.
  Som du siger, skal man huske de søde sommerminder og andre lykkelige stunder. Og Grey’s Anatomy-premieren og B&J’s!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg altså lidt glad for at høre! 😉 Jeg har det på helt samme måde! Big time.
   Årh, jeg er VILD med din tankegang!! Jeg tog også en tiltrængt eftermiddag på sofaen med Grey’s i går, B&J’s havde slet ikke været dårligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag facaden