By the way #3

Netshopping, du bliver min død

 photo Online-Shopping_zpsncmvnyci.gif
Jeg ved ikke lige, hvad der går af mig for tiden, men jeg er besat af en gal netshopper. Det startede i eksamensperioden, der kunne jeg jo argumentere for, at jeg fortjente det oveni alt det hårde arbejde. Nu ved jeg skisme ikke helt, om jeg stadig kan forsvare det. Men så er det jo, at det der udsalg kommer ind i billedet, som en skinnede rider, der forsvarer mit glødende dankort. Jeg ved ikke, om jeg elsker eller hader det udsalg – måske lidt begge dele. Det hjælper slet ikke på det, at jeg har fået job, som giver lidt mere frihed på kontoen. Jeg burde helt klart spare pengene op til nedflytningen om lidt, jeg mangler stadig lidt inventar til køkkenet – nårh ja, og en seng. Men altså, så kunne Under Armour bare lade være med at lave så pænt træningstøj, det er jo ikke fair. Jeg har ingen rygrad på det punkt – især ikke, hvis det er på tilbud.

For at se på det positive aspekt i sagen, vælger jeg at fokusere på, at jeg i det mindste er ret så velklædt til træning – og det er jo vigtigt 😉 Eller noget. Hvis man tager det faktum i betragtning, at jeg både bor, arbejder og går i skole i midtbyen, så er det virkelig få ting, der bliver revet med hjem i bæreposer. Det bliver først slemt, når jeg om aftenen i zombietilstand hiver computeren frem, det er først her, det glødende dankort kommer i brug. Jeg ved ikke, hvad det er med netshopping? Om det er fordi, det er så hyggeligt at sidde hjemme i sofaen iført joggingbukser og klikke tøj hjem? Om det er fordi, det er nemmere? Jeg ved det ikke. Jeg hopper i hvert fald lige i fælden “køb for 200 kr mere og få gratis fragt”. Mand dig op Frk. Hjortshøj.  photo tumblr_mnbr7zP3Am1rm6u06o1_500_zpsdk9havxt.gif

2 kommentarer

  • Louiset

    Jeg har det på præcist samme måde! Det startede for mig også i eksamensperioden, hvor jeg jo havde fortjent nyt tøj, fordi jeg havde det åh så hårdt. Så blev der lige pludselig udsigt til, at det rent faktisk blev sommer i Danmark og det var hverken jeg eller mit skab klar til – og nu er der, som du skriver, udsalg overALT. Jeg burde også spare op, men de ting jeg de sidste mange uger har savlet over, er jo sat ned og og og og……

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ha ha, jeg er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste! Min garderobe var slet heller ikke klar til sommer, så det måtte man jo gøre noget ved 😉 Er det ikke noget med, at vi bare lukke øjnene og klikker det pæne tøj hjem? Så må man tage følgerne bagefter. Det lyder fornuftigt i mine ører 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #3