En sukkerberetning

Hola fra Sitges

 photo DSC04664_zpsrmwmxvwv.jpg
Nøj, hvor er der langt mellem indlæggene herinde for tiden, hvorfor ved jeg ikke helt. Det er ikke fordi, jeg ikke skriver indlæg eller ikke tænker på bloggen, jeg får bare ikke udgivet noget. Jeg har faktisk i skrivende stund tre faner åbne med kladder til indlæg. Så fik vi lige det åbenlyse på plads. Og nu til det mere spændende; nemlig, hvor jeg befinder mig lige nu. Jeg har netop gang i den mest luksuriøse omgang blogging til dato. Jeg sidder på vores altan i Sitges ca. 35 km fra Barcelona. På denne altan sidder jeg og holder øje med familien, som boltrer sig i vandkanten, alt imens jeg stopper vandmelon og gulerødder i kæften og skiftevis lytter til bølgernes brusen og Kendrick Lamars toner. Det er ret rart. Okay, rart dækker det ikke helt, det er noget nær perfekt.

Vi ankom i forgårs, og dagene siden da er gået med at dase ved stranden, svømme lange ture, tæve min bror i strandtennis (okay, det er mest omvendt), læse bøger (jep, ingen Netflix, endnu), spise god mad og lave ingenting. Lige som det skal være. Om lidt vil jeg begive mig ud på dagens powerwalk. Jeg har fundet en lækker rute med en masser trapper, der indbyder til trappeintervaller, der får sveden til at løbe hurtigere end Usain Bolt. Det ville til gengæld være synd at sammenligne mine bens fart med Usain Bolt, for ham altså. Gevinsten på ruten er uden tvivl, at den går lige forbi nudiststranden 😉 Eller noget. I morgen drager vi til Barcelona, det glæder jeg mig ret så meget til. Derudover vil jeg gerne finde et træningscenter i morgen, for det har jeg skide meget lyst til lige nu. photo DSC04628_zpsincrybum.jpg

Hvis man sidder inde med et lækkert tid eller to til Barcelona, så modtages det med kyshånd 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sukkerberetning