Kyllingedeller med bønnefritter og kålsalat

Spinatvafler

 photo DSC04516_zpsboxoexit.jpgMorgenmåltidet herhjemme står oftest på æg. Noget af det fede ved æg er, at man kan lave utrolig mange variationer med dem ved blot at tilsætte få ingredienser eller/og tilberede dem på en anden måde. Det andet fede er, at æg lægger en god bund og mætter længe. Og så smager de jo også ret god. Jeg har nu i et stykke tid kigget langt efter utallige spinatpandekager på Instagram, så morgenen før min årsprøve i skriftlig samfundsfag valgte jeg at udnytte den ekstra tid til at kreere en stak pandekager, som både kunne fungerer som morgenmad og mellemmåltid til de skrivende timer. Der er ikke noget værre end at sidde med en knurrende mave under skriftlige prøver, men med disse til morgenmad, en ekstra eller to i tasken og en bøtte fyldt med frokost, så led jeg ingen nød 😉 I morges fik jeg lyst til at gøre mig kunsten efter, men lysten til en omgang stegning var der ikke, så jeg proppede dejen i vaffeljernet – dét kan anbefales. Jeg vil dog stadig anbefale at lave dem som pandekager, til trods for at vafler er mere festlige, da det efter min mening lige smager en tand bedre, måske fordi de får ekstra smør 😀
 photo DSC04513_zpswbvz7da4.jpg photo DSC04512_zps6pvb9332.jpg

Det skal du bruge til 4 stk spinatvafler

 • 1 bakke babyspinat
 • 3-4 æg
 • 3 måleskeer HUSK
 • 1 tsk salt
 • Tilsæt evt. havregryn eller mel for mere sprødhed

 

Sådan gør du:

 1. Blend æg og skyllet spinat
 2. Tilsæt HUSK og lad det stå et par minutter, så dejen bliver tykkere i konsistensen
 3. Tilsæt salt og blend det en sidste gang
 4. Opvarm et vaffeljern
 5. Smør vaffeljernet med smør og lav dine vafler
 6. Server som de er eller brug dem som bund til et større måltid

 photo DSC04514_zpsoeixuvbu.jpg
 photo DSC04511_zpsw7fpkfvc.jpgSå har man altså givet sig selv en god start på dagen, hvilket selvfølgelig er obligatorisk på en søndag. Min søndag kommer til at foregå lige efter mit hoved. Den startede med kaffe og denne morgenmad i langsomt tempo, samt hygge med lillebror og bonusmor. Om lidt sætter jeg kursen mod et styks bentræning, derefter skal der vaskes nogle trapper og spises frokost. Så regner jeg med at komme i gang med biologilæsningen, spise en frokost mere og måske nappe en omgang bakkeintervaller, før jeg smutter over til en veninde og terper mere biologi, spiser aftensmad og slutter dagen af med Ben & Jerry’s og chokolade. Det bliver godt. Især det sidste. Og hvis jeg kender mig selv, bliver trappevasken udskudt, og jeg smider mig i stedet på sofaen med Netflix på maven, men nu må vi se 🙂

Hav en skøn søndag<3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingedeller med bønnefritter og kålsalat